Uw winkelwagen

SCHELL URINOIRSPOELER

Schell

schell-schelomat-basic


Schellomat Basic

Opbouwdrukspoelers voor urinoirs zijn zowel in de renovatie als in de nieuwbouw niet weg te denken. Voor een budgetvriendelijke, optisch moderne en effi ciënte installatie is de urinoirdrukspoeler Schellomat Basic uitermate geschikt. Deze drukspoeler beschikt over een instelbaar spoelvolume van 1 tot 6 liter, voldoet aan geruisklasse II en is in de versie Schellomat Basic SV ook uitgerust met een geïntegreerde regelstopkraan. Het kunststof zelfreinigende binnenwerk is onderhoudsarm. Bij elke bediening wordt het binnenwerk middels een reinigingsnaald gereinigd waardoor geen kalkaanhechting plaatsvindt. De volledig metalen (messing verchroomde) behuizing is vandaalbestendig waardoor deze spoeler ook geschikt is voor toepassing in publieke ruimtes.
schell-schellomat-edition
Schellomat Edition
De nieuwe urinoir design-drukspoeler Schellomat Edition overtuigt niet alleen door zijn aantrekkelijke vorm, maar ook door zijn moderne functionaliteit. Deze drukspoeler behoort tot geruisklasse I en is dus één van de stilste opbouwdrukspoelers voor urinoirs op de markt. De Schellomat Edition is, zonder wachttijd, altijd spoelklaar. Dankzij de variabele instelling van het spoelvolume kan deze drukspoeler ook bij keramische urinoirs worden gebruikt met een spaarspoeling van slechts 1 liter. Het spoelvolume kan op maximaal 6 liter worden ingesteld. De nieuwe Schell urinoirspoeler beschikt over een ingebouwde regelstopkraan en is net als de Schellomat Basic spoelers onderhoudsvriendelijk.
schell-schelltronic
Schelltronic
Het opbouwurinoirspoelerprogramma biedt ook een infrarood elektronische uitvoering, Schelltronic. De Schelltronic biedt een optimaal gebruikscomfort door de infrarood detectie wanneer het urinoir gebruikt wordt. De universele 9V blokbatterij garandeert een gemiddelde gebruiksduur van twee jaar en is eenvoudig te verwisselen door het afnemen van het bovenkapje van de spoeler. Schelltronic.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: Schell, urinoirspoeler