Uw winkelwagen

SCHELL ZELFSLUITENDE WASTAFELKRANEN PETIT EN PURIS

Schell Petit en Puris

schell-zelfsluitende-wastafelkraan
Schell zelfsluitende kranen vinden een steeds breder toepassingsgebied mede door de waterbesparing welke middels de zelfsluitende functie wordt bereikt. De kraan wordt eenvoudig bediend door een lichte druk op de bovenzijde van de kraan. Zeer hygiënisch is dat na het wassen van de handen de kraan niet meer opnieuw hoeft te worden aangeraakt.

 

De basis van de Schell kraan is het zelfsluitende binnenwerk welke als één geheel is geproduceerd. Het binnenwerk is zelfreinigend en de looptijd is eenvoudig in te stellen middels een stelschroef. Een ingebouwd filter zorgt voor een probleemloze werking van de kraan.

 

De messing behuizing en drukknop is vandaalbestendig zodat deze kranen op vrijwel elke locatie kunnen worden toegepast.
De Schell Petit SC is door zijn compacte vormgeving uitermate geschikt voor toepassing op fonteinen en kleine wastafels. Geschikt voor koud of voorgemengd water. Binnenkort wordt de Petit SC ook als wanduitloop uitvoering leverbaar.
De Schell Puris SC-K (koudwater) of Puris SC-M (mengwater) kan op elke wastafel, blad of zuil geplaatst worden. De mengwateruitvoering SC-M heeft tevens een instelbare temperatuurbeveiliging, zodat verbranding wordt voorkomen. Doordat het kraanhuis licht voorover staat is een eenvoudige bediening gewaarborgd.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Kranen, Schell, toiletkraan