Uw winkelwagen

SEALSKIN ENCUENTRO BAD OF MEUBEL

sealskin-encuentro

Sealskin Encuentro

Encuentro is de nieuwe badenlijn van Sealskin uitgebreid met een badmeubel. Het ligbad Sealskin Encuentro is uniek! Het betreft hier namelijk geen 'gewone' losstaande badkamerkast, maar een optisch volledig met de baden geïntegreerde meubel. Hand gemaakt in Nederland, dus van exceptionele kwaliteit.Het badmeubel wordt onder de brede rand van het Encuentro bad geplaatst. Opbergruimte zonder gebruik van extra vloeroppervlak dus. Overigens leidt dit 'ondergeschoven design' niet tot een onopvallend badmeubel. Sterker nog: het is een regelrechte eyecatcher. Dit is onder meer te danken aan de symmetrische indeling van drie lades in het midden met links en rechts daarvan twee planken (dus vier vakken legruimte). Het meubel is specifiek ontworpen en uitgevoerd voor gebruik in vochtige ruimtes. De nieuwste telg uit de Sealskin Encuentro lijn bewijst daarmee opnieuw, dat design en functionaliteit uitstekend samen kunnen gaan.
Het Encuentro badmeubel voelt zich thuis in iedere badkamer. Dankzij het gebruik van hoogwaardige water- en vochtbestendige materialen én de vele mogelijkheden in de uitvoering:
• Standaard wordt het geheel geleverd in wit met een zijdeglans lak.
• Indien daar de voorkeur naar uitgaat, is afwerking in een matte of hoogglans lak ook mogelijk.
• Het meubel kan bovendien in iedere gewenste kleur besteld worden.

Kijk hier voor de gehele Sealskin collectie....


Gepubliceerd in: Baden Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Douche, douchebakken, douchecabines, inloopdouche, Sealskin