Uw winkelwagen

SILESTONE IN DE BADKAMER

Silestone.

Silestone douchebakDe nieuwe Silestone badkamercollectie die is gebaseerd op het concept van grote oppervlakken op maat die geheel kunnen worden aangepast aan de ruimte. Met een beperkt aantal delen kan de badkamer zo in één enkel materiaal uitgevoerd worden. De grote afmetingen van de elementen zorgen ervoor dat het aantal voegen beperkt blijft, wat visueel voor een harmonieus resultaat zorgt en de hygiëne ten goede komt.

 

De badkamercollectie omvat wasbakken en douchebakken in verschillende maten zodat ze optimaal kunnen worden toegepast in alle ontwerpen en de ruimte maximaal wordt benut. In totaal zijn er acht wasbakken en zeven types douchebakken beschikbaar, ieder met een eigen stijl en design. De collectie sluit perfect aan bij andere producten vervaardigd uit Silestone zoals vloeren, muurbekleding, badbekleding, etc. De Silestone badkamercollectie biedt ontwerpers en architecten alle vrijheid om aantrekkelijke en kleurrijke ruimtes te creëren. De collectie is beschikbaar in een groot aantal kleuren en in alle tinten van ECO, Cosentino's gerecyclede oppervlak.

 

Silestone wastafel

 

De Silestone® Badkamer Collectie zorgt zo voor visuele harmonie en onuitputtelijke esthetische mogelijkheden. De badkamercollectie is niet alleen functioneel in design. Silestone bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Dit hoogwaardige materiaal is zeer bestand tegen vlekken, stoten en krassen en heeft een lage vochtabsorptiegraad. De antibacteriële eigenschappen van Silestone, het resultaat van hypermoderne zilvertechnologie, maken het materiaal de perfecte keuze voor badkamers, waar hygiëne zo belangrijk is.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: douchebak, wastafel, Silestone