Uw winkelwagen

SMART DIMMER VAN XCOMFORT

De slimme dimmer voor alle soorten lampen

xComfort SmartdimmerAls maatschappij worden we ons er steeds meer van bewust dat het belangrijk is om op een verstandige manier om te gaan met het milieu. In die context worden gloeilampen vervangen door de veel zuinigere ledlampen. Dat is een prachtige oplossing – tenzij je gebruik wil maken van een dimmer. Omdat ledlampen anders fungeren, moeten ze ook op een andere manier gedimd worden. Het merk Eaton heeft daarvoor een oplossing verzonnen. De xComfort-dimmer, de Eaton Smart Dimmer, kan gebruikt worden voor alle soorten lampen: ledlampen, gloeilampen en halogeenlampen kunnen ermee gedimd worden.

 

Flexibiliteit staat centraal bij de Smart Dimmer van Eaton

De nieuwe Smart Dimmer kan vrijwel overal ingebouwd worden. Met een inbouwdiepte van maar 18 millimeter kan hij gemakkelijk achter al gemonteerde wandschakelaars geplaatst worden. Daarvoor hoeft de muur niet opengebroken te worden. Dankzij de nieuwe wandschakelaars van xComfort, die op batterij werken, is er zelfs geen bedrading meer nodig voor de bediening van de dimlampen. Dat betekent dat je de schakelaar overal in huis kunt plaatsen – precies waar dat jou het beste uitkomt.
 

De xComfort Smart Dimmer is eenvoudig te bedienen

Omdat de Smart Dimmer op traploze wijze dimt, kan de verlichting precies zo ingesteld worden als jij wil. Met een simpele druk op de knop heb je meteen de goede sfeer te pakken: van helder licht tot een subtiele sfeerverlichting. De draadloze wandschakelaars van Eaton zijn bovendien te bedienen via internet. Dat betekent dat je met de smartphone of tablet op afstand kunt instellen hoe het licht ingesteld moet worden. Het systeem kan ook actuele nieuwsberichten sturen over gebeurtenissen in het huis: zo blijf je op de hoogte van inbraak of brand.

Smart Dimmer xComfort
 
Wat doet de Smart Dimmer van Eaton?

- Met deze dimmer kun je alle wattages lampen dimmen.
- De Smart Dimmer maakt geen zoemende geluiden, en flikkert niet.
- Alle soorten lampen kunnen gedimd worden: led-, gloei-, spaar- en halogeenlampen.
- Ook niet-dimbare ledlampen kunnen geschakeld worden.

 

 


Gepubliceerd in: Installeren