Uw winkelwagen

SMARTPRESS KOPPELINGEN VAN VIEGA

Viega Smartpress geschikt voor elke installatie

Viega-smartpress buisViega biedt MET Smartpress altijd een passende oplossing voor de meest uiteenlopende eisen van bouwplaatssituaties en drinkwaterinstallaties. Het kunststof leidingsysteem is te gebruiken voor drinkwater-, verwarmings- en gasinstallaties en geoptimaliseerd voor drukverliezen. Door het uitgebreide assortiment met afmetingen van 16 tot en met 63, is het leidingsysteem geschikt voor zowel de klassieke etalage-installatie als voor stijg- en verdeelleidingen. Uiteraard voldoet Viega Smartpress aan alle strenge eisen en wettelijke voorschriften voor het garanderen van de drinkwaterkwaliteit.

 

Perfect voor de verwarmingsinstallatie

Viega Smartpress bespaart kosten en tijd en is dankzij de hoogwaardige fittingen bij uitstek geschikt voor de verwarmingsinstallatie. Het leidingsysteem beschikt over flexibele, maar tegelijkertijd vormstabiele buizen. De componenten zijn perfect op elkaar afgestemd dankzij optimale overgangen, het kruising T-stuk en de voorgeïsoleerde buis.

 Viega Smartpress fittingen

Gemakkelijk de hoogste veiligheid

Viega Smartpress is geschikt voor gebruik in drink-, verwarmings- en gasinstallaties. Omdat veiligheid bij gasinstallaties de allerhoogste prioriteit heeft, heeft men bij Viega Smartpress ingezet op compromisloze kwaliteit. De perskoppelingen van Viega zijn zeer betrouwbaar, snel en efficiënt in de dimensies 20 tot en met 32 mm, en dat zonder apart magazijnbeheer. Hierdoor is tijdrovend kalibreren niet meer nodig.

 

De vele voordelen op een rij

Omdat alle Smartpress fittingen in de maten 16 tot en met 63 mm zijn uitgerust zonder O-ring, vervalt het tijdrovend kalibreren. Hierdoor is er ook geen kans meer op onbedoelde beschadiging van de O-ring en wordt de kans op vervuiling aanzienlijk verkleind. De kleinere binnendiameter behoort hiermee voor altijd tot het verleden. Alle fittingen beschikken daarnaast over het gepatenteerde SC-Contour. Deze maakt een per ongeluk vast geperste fitting direct zichtbaar.

 

Viega Smartpress koppelingen

 

 


Gepubliceerd in: Installeren