Uw winkelwagen

SPHINX 300 VARICOR WASTAFELS

Varicor wastafels

Sphinx 300 varicor wastafelOf het nu gaat om de inrichting van sanitair bij bouw- of renovatieprojecten, ziekenhuizen of verpleegtehuizen, kleuterscholen, luchthavens of andere drukbezochte openbare ruimtes, Sphinx heeft een oplossing voor iedere situatie of toepassing. Om dit nog duidelijker te onderstrepen, bestaat de projectserie Sphinx 300 vanaf 1 april 2011 uit zeven segmenten, namelijk Basic, Comfort, Kids, Specials, Varicor, Urinoirs en Kranen.

Sphinx 300 Varicor

Sanitair heeft soms heel wat te verduren. Sphinx 300 Varicor is robuust en porievrij, waardoor vuil zich niet aan het materiaal kan hechten. Schoonmaken is makkelijk, maar ook zagen, frezen, boren, slijpen, profileren en repareren gaat probleemloos. Eigenschappen die Sphinx 300 Varicor geschikt maakt voor hotels, restaurants, scholen en andere drukbezochte sanitairruimtes.

Sphinx 300 Varicor wastafelprogramma. Duidelijke voordelen.

Varicor - een innovatief materiaal, ideaal voor wastafelprogramma's voor professioneel gebruik. Varicor voldoet niet alleen aan de hoogste eisen wat betreft belastbaarheid en hygiëne, maar het mineraalmateriaal stelt ook nieuwe normen op het gebied van vormgeving: door de veelheid aan kleuren, maar ook door de mogelijkheid om de plaatsing van de kom en de lengte van de zijstukken nagenoeg vrij te kunnen kiezen. Varicor is een veelzijdig mineraalmateriaal, bij aanraking aangenaam warm, door en door gekleurd en van een hoge materiaaldichtheid. Bij beschadiging, bijvoorbeeld door vandalisme, kan het nagenoeg zonder optische en functionele afbreuk worden hersteld. Dat bespaart vervangingskosten. Dankzij de hardheid en homogeniteit van het materiaal is Varicor meer dan gemiddeld robuust en gemakkelijk te onderhouden.

Sphinx 300 varicorVaricor voldoet aan de eisen die worden gesteld aan bescherming van het milieu en de gezondheid: van het gebruik van hulpbronnen en energie, de fabricage tot het gebruik en de verwerking als afval. Varicor bestaat uit hoogwaardige natuurlijke mineralen en harsen, die volgens milieubewuste richtlijnen worden verkregen. Het eigen laboratorium staat garant voor een strenge controle van de productieprocessen en geeft de afzonderlijke producten pas vrij na volledige goedkeuring. Varicor voldoet bovendien volledig aan de zeer hoge eisen van de levensmiddelenwetgeving. Het afval dat tijdens de productie van Varicor ontstaat kan deels worden hergebruikt.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Sphinx, wastafel