Uw winkelwagen

SPHINX 320XS COMFORT VOOR KLEINE BADKAMERS

Sphinx 320XS

Sphinx 320XS voor de kleine badkamer
De trend is dat badkamers in nieuwe woningen steeds ruimer bemeten worden. Maar in bestaande woningen is de praktijk vaak anders. De meeste badkamers meten slechts zes à zeven vierkante meter en het grondoppervlak biedt veelal beperkte mogelijkheden om de ruimte comfortabel en optisch ruimtelijk in te delen.

 

Met de nieuwe serie Sphinx 320 xs biedt Sphinx een actueel ruimtebesparend badkamerconcept. Door de verkorte voorsprongen, de doordachte benutting van lastige hoeken en de innovatieve oplossingen voor opbergruimte, biedt de serie mogelijkheden om in kleine badkamers toch comfort en bewegingsruimte te creëren. De tijdloos sobere vormgeving van de wastafels, zacht geometrisch met een ondiepe waskom, zorgt in combinatie met de onderbouwkasten voor een harmonieus, eigentijds totaalbeeld. Voor alle wastafels zijn bijpassende onderbouwkasten met veel opbergruimte beschikbaar.

 

Sphinx 320 xs biedt oplossingen in zowel de badkamer als de toiletruimte. De serie biedt een fontein van 40 cm breed met extreem kleine voorsprong, een fontein van 50 cm breed, een hoekfontein met een zijlengte van 32 cm en drie wastafels (55, 60 en 65 cm) met een verkorte voorsprong van 34 of 37 cm. De wastafels kunnen gecombineerd worden met een onderbouwkast of met een sifonkap om de afvoer aan het oog te onttrekken. Sphinx 320 xs wordt gecompleteerd door in stijl en vorm harmoniërend wandcloset met een verkorte voorsprong van slecht 48 cm. Voor dit closet is ook een bijpassende zitting beschikbaar. Alle keramische elementen zijn standaard verkrijgbaar in de kleur wit.

Sphinx 320XS

De 50 cm brede fonteinen, beschikbaar in een symmetrisch model en twee asymmetrische varianten, zijn bij uitstek geschikt voor de inrichting van een comfortabele kleine badkamer. Deze kunnen worden gecombineerd met een onderbouwkast. Bijzonder is dat de zijkant links of rechts inspringt, wat ruimte biedt aan de geïntegreerde handdoekhouder. Daarmee is een aparte handdoekhouder naast de wastafel overbodig. Ook de 65 cm brede wastafel is voorzien van deze handige extra's. Alle wastafelonderbouwkasten zijn uitgerust met een enkele deur en kunnen naar wens voorzien worden van meubelpoten. Alle meubels zijn leverbaar met een korpus in mat wit of mat lichtgrijs en fronten in hoogglans. Drie spiegels met verlichting ronden het meubelprogramma af

 


Gepubliceerd in: Sanitair