Uw winkelwagen

SPHINX 335 SANITAIR HELDER EN FUNCTIONEEL

Fraai maar vooral praktisch met Sphinx 335

Sphinx 335 sanitairDe rechtlijnige, lichte stijl zorgen voor een heldere functionaliteit van de Sphinx 335. Het sanitair is op een dusdanige manier vormgegeven, dat het eenvoudig in verschillende woonstijlen te integreren is. Daarnaast is het heel toegankelijk, zowel qua sfeer en toepassingsmogelijkheden als qua prijs. Dat is mede de reden van de grote populariteit van deze serie bij starters en jonge gezinnen.

Modern design met afgeronde hoeken

De Sphinx 335 wastafel serie is leverbaar in 2 verschillende stijlen. Met de Arco met zijn zachte vormen zijn de traditionele ronde vormen op een hedendaagse manier toegepast. De afgeronde hoeken in combinatie met subtiele rechte lijnen zijn unieke kenmerken van het meer hedendaags design van de zacht geometrische wastafels. Beide stijlen zijn voorzien van een royale aflegruimte en een grote, diepe wasbak en zijn leverbaar in diverse formaten, zowel met als zonder kraangat.

Sphinx 335 wastafel

Sphinx 335 badmeubels

De badmeubels uit de Sphinx 335 serie zijn uiterst praktisch en zijn voorzien van afgeronde hoeken op een verder strakke vormgeving. Dit maakt de combinatie met de zacht geometrische wastafels uit de Sphinx 335 serie perfect mogelijk. Ook de handgrepen op zowel de laden als de deuren hebben een zacht afgeronde model, waardoor ze perfect passen in het geheel. De laden en de deuren zijn voorzien van een softclose mechanisme, hetgeen zorgt voor een comfortabele en bovendien fluisterstille manier van sluiten.

De Sphinx 335 badmeubel serie is onlangs uitgebreid met 2 nieuwe kleuren, namelijk de iepen en de eiken vintage kleur. De reeds bestaande kleuren wit en grijs blijven uiteraard gewoon leverbaar. Door het uitbreiden van het aantal kleuren is de Sphinx 335 serie nog breder inzetbaar en toepasbaar in elke moderne badkamer.

 

 


Gepubliceerd in: Badkamers