Uw winkelwagen

SPHINX 345 RIMFREE EN GEBERIT DUOFRESH

Geberit DuoFresh en Sphinx 345 Rimfree: een comfortabele frisse combi

 
Sphinx 345 Rimfree toiletHygiene is de grootse zorg van de Nederlander over het toilet. Geuroverlast is de grootste ergernis. Comfort is vermoedelijk de grootste wens. Het ideale toilet komt de gebruiker dus op deze drie punten tegemoet. Kan dat? Zeker, door het beste van twee werelden te nemen. Geberit en Sphinx sloegen daarom de handen in een. De combinatie van het Geberit DuoFresh-systeem met Sigma40 bedieningsplaat met de Sphinx 345 Rimfree is er een van luxe en frisheid.

 
 
Sphinx 345 rimfree wandcloset

De Sphinx 345 Rimfree

Comfortabel en hygiënisch, zo eenvoudig kan het zijn. Slimme vormgeving, geen spoelrand. Ofwel: vuil krijgt geen ruimte om zich op af te zetten. Het spoelwater wordt linksom en rechtsom via de bovenzijde van het rimfree toilet naar de sifon geleid en draagt daarmee met zijn niet spattende maar stevige spoeling bij aan een schoon toilet. Bovendien is de Sphinx 345 Rimfree door deze uiterst goed bedachte vormgeving zeer eenvoudig schoon te houden en te reinigen. Dat maakt het rimfree wandcloset of staand toilet tot de ideale oplossing voor thuis, maar ook voor de openbare ruimte. Combineer de Sphinx 345 Rimfree met een Geberit DuoFresh systeem met Sigma40 bedieningsplaat en je hebt de overtreffende trap van frisheid en luxe: een hygiënisch schoon toilet in een altijd fris ruikende ruimte.

SPHINX 345 Rimfree CLOSETCOMBINATIE
 

Geberit DuoFresh systeem: altijd frisse geur

De uitvinding van DuoFresh was even eenvoudig als geniaal. Want hoe bestrijd je een kwaal? Juist, door de oorzaak aan te pakken. Het DuoFresh systeem in het inbouwreservoir zuivert vieze toiletluchtjes direct uit de toiletpot. DuoFresh zuigt de lucht uit de pot direct naar het inbouwreservoir en zuivert de lucht met een actief koolstoffilter van ongewenste geurtjes. Daarna komt de gezuiverde lucht via openingen aan weerszijden van de bedieningsplaat Sigma40 weer fris in de ruimte. Zo simpel kan het zijn! Het actieve koolstoffilter zit verborgen achter het bedieningspaneel wat het gemakkelijk bereikbaar maakt. Net zo makkelijk als de toiletblokhouder wat voor een gemakkelijke manier van vervanging zorgt.

 


Gepubliceerd in: Sanitair