Uw winkelwagen

SUPERNOVA WASTAFELMENGKRAAN VAN DORNBRACHT CHROOM EN PLATINA

Dornbracht Supernova

dornbracht-supernovaDornbracht is een meester van het design. De nieuwe serie Supernova is daar een sprankelend voorbeeld van. De Dornbracht Supernova is een kraan als een kristal, met vlakken die aan facetten doen denken. Volmaakt van vorm, spelend met licht en lichtbreking. Op elk moment en vanuit elke positie verandert de weerkaatsing in de kraan van de voorwerpen en kleuren in de omgeving. De serie Supernova omvat 60 producten, en is opvallend compleet.
Daaronder ook kranen voor bidet en gasten-wc. Deze zijn voorzien van een nieuwe cartouche, die eerst koud water aanvoert en dan pas mengt met warm water. Comfortabel en energiebesparend Alle uitvoeringen van de Super-nova zijn verkrijgbaar met hendelgrepen of kubusvormige grepen. De Supernova is verkrijgbaar in chroom en platina.

 

Daarnaast is er een hoogglanzend oppervlak in licht goud. De derde galvanische laag hiervan bestaat uit 22 karaats goud. De toepasselijke naam voor deze kleur: Champagne. Terecht, want met dit model sprankelt Dornbracht Supernova als nooit tevorenin de badkamer.

 


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Dornbracht, Kranen, Supernova, wastafelkraan