Uw winkelwagen

TOILET KRAAN SCHELL TIPUS P ELECTRONISCHE KRAAN

Tipus P electronische toilet en wastafel kraan

Schell-Tipus-P-electronische-wastafelkraanMet Tipus P breidt Schell het assortiment zelfsluitende kranen uit met een serie welke zowel fraai is vormgegeven alsook zeer robuust is. De elektronische, zelfsluitende wastafel-/fonteinkraan TIPUS P past overal en is geschikt voor sanitaire ruimten van openbare instellingen, bedrijven en particulieren. Bedrijfszeker en gering waterverbruik zijn de belangrijke voordelen van de TIPUS P.

Door eenvoudig aantippen van de bovenzijde worden starten en stoppen van de armatuur aangestuurd. De volumestroom kan individueel en precies, onafhankelijk van de waterdruk van 4 tot 120 seconden worden ingesteld - een pluspunt in ecologisch en economisch opzicht. De ingestelde looptijd eindigt automatisch, ook bij continue bediening. Hierdoor worden ongewenste manipulaties (overstromen van ruimten) veilig uitgesloten.

Vergeleken bij gebruikelijke hydraulisch aangestuurde, automatisch sluitende systemen vindt de openingsimpuls bij de Schell TIPUS P plaats met een piëzoelement, dat vandaalbestendig in de kop van de armatuur is geïntegreerd. De piëzo-toets maakt door de start/stop functie ook het sluiten van de armatuur voortijdig van de vooraf ingestelde looptijd mogelijk en draagt daarmee bij aan de waterbesparing.

Een bijzondere bijdrage aan de hygiëne vormt de inschakelbare stagnatiespoeling. Elke 24 uur na het laatste gebruik stroomt gedurende 20 seconden water om stilstaand water in de leidingen te voorkomen. De constructie van de armaturen en de sterkte van het materiaal maken vandalisme vrijwel onmogelijk. Zo kunnen onderhoudskosten en uitvaltijden tot een minimum worden beperkt


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: fonteinkraan, Kranen, Schell