Uw winkelwagen

TOILET ZONDER SPOELRAND VAN LAUFEN

Rimless wandcloset van Laufen herontworpen

Laufen Kartell wandclosetLaufen heeft de toilet of het wandcloset, die onderdeel uit maken van hun sanitair series, flink onder handen genomen. Het resultaat is de ontwikkeling van toiletten zonder rand om toe te voegen aan de producten in de categorie sanitair voor de badkamer. Zowel bij interieurontwerpers alsook bij architecten ten behoeve van de ontwerpen van toiletruimtes in openbare- en kantoorpanden is de beschikbaarheid van een rimless wandcloset, als onderdeel van een aantal Laufen sanitair series, goed ontvangen. Vrijwel geen enkel ander product heeft de afgelopen jaren zoveel succes geboekt binnen de branche als de toilet zonder rand. Dit komt voornamelijk door het feit dat, in tegenstelling tot de toilet met een spoelrand, deze variant beter is qua hygiëne, reiniging en design. Bacteriën en kiemen kunnen zich maar moeilijk hechten en worden gewoon weggespoeld. De Zwitserse badkamerspecialist streeft ernaar om dit gemak te bieden voor de wandclosets in alle badkamercollecties en heeft daarom veel toiletten in het assortiment herzien en de spoelrand verwijderd.
 

Laufen Kartell toilet

Zo is de populaire Kartell toilet van Laufen, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, ook aangepast. Hiervan is al een hangend toilet beschikbaar zonder rand en nu komt ook de staande variant hiervan op de markt. Bij deze staande toilet zonder rand is mooi de combinatie terug te zien van een typisch Laufen Kartell toilet, uitgerust met het nieuwe spoelmechanisme van dit Zwitserse bedrijf.

Laufen Bagno Alessi One

De collectie van Val

Het bedrijf is ook een stap verder gegaan met de succesvolle badkamercollectie van Val. Ontwerper Konstantin Grcic heeft een hangend toilet voor de serie Val gecreëerd die niet alleen indruk maakt vanwege praktische overwegingen, maar ook door het design van de toilet.
 

De Laufen Pro badkamer serie

Ook bij de Laufen Pro badkamer serie zitten nu opties voor een rimless wandcloset. Sinds kort zijn daar een aantal nieuwe modellen bijgekomen. Zo is er nu een hangend wandcloset met een klassiek design. En een klassieke staande toilet. Er zijn ook mogelijkheden toegevoegd welke speciaal geschikt zijn gemaakt voor rolstoelgebruikers.
 

De Palace badkamer collectie

De Palace badkamercollectie, vooral veel gebruikt in hotels, is nu beschikbaar als hangend toilet zonder rand. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de eisen die hotels stellen aan de tijd waarin schoongemaakt moet worden, de grote zorg voor hygiëne en het minder gebruik maken van schoonmaakmiddelen. Natuurlijk zijn deze toiletten ook geschikt voor toepassingen in particuliere huishoudens. Net als vele Laufen toiletten behoeven deze toiletten weinig onderhoud.
 

De klassieker Il Bagno Alessi One

Il Bagno Alessi One, een echte badkamer klassieker, is zelfs door Laufen aangepast als hangend toilet zonder rand. Het toilet met kenmerkend ontwerp van Stefano Giovannoni is sinds 2002 op de markt is voldoet zowel in functie als in design nog steeds aan de norm.

Laufen proS rimless


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair