Uw winkelwagen

TREEMME KRANEN VOOR BADKAMER EN KEUKEN

TREEMME Rubinetterie maakt betaalbaar Italiaans design

Treemme 5mm kraanHet Italiaanse bedrijf TREEMME Rubinetterie, design kranen voor badkamer en keuken, neemt dit jaar deel aan de vakbeurs ISH. De vakbeurs en hét toonaangevende internationale evenement in de wereld van de badkamers, hernieuwbare energiebronnen, airconditioning showt jaarlijks de beste nieuwe producten. Dit jaar is er bovendien voor het eerst ook ruimte voor keukeninrichting. Het in het Italiaanse Sienna gevestigde bedrijf TREEMME Rubinetterie biedt al veertig jaar de mooiste kranen en kraanaccessoires voor de badkamer, variërend van traditioneel tijdloos tot de laatste technologische ontwikkelingen. Kwaliteit, technologische innovatie en bruikbaar design zijn sleutelwoorden voor de kranen van dit bijzondere merk. Op de ISH zal, naast een breed scala aan badkamerkranen, ook speciale keukenkranen presenteren. Hiermee verbreedt het bedrijf zijn expertisegebied en zet het zichzelf in de markt als een veelzijdig bedrijf dat meegroeit met de behoeftes van de markt. Met het aantal gewonnen prestigieuze awards, zoals de ‘Compasso d’Oro ADI voor de 5mm lijn en de prijs ‘Best of the Best ICONIC Awards: interior innovation’ voor de 22mm kranenserie, bewijst TREEMME haar sterke marktpositie.

Treemme RAN wastafelkraan
 
 

RAN kraan, design by Marco Pisati

Verfijnd, eenvoudig en elegant, dat is zijn sleutelwoorden voor de stijl van de nieuwste RAN collectie naar ontwerp van Marco Pisati. De lijn is het resultaat van een perfect evenwicht tussen design en functionaliteit. De kraanontwerpen in de lijn RAN, uitgevoerd in messing, kenmerken zich door een minimalistisch ontwerp waardoor ze in elke badkameromgeving ingepast kunnen worden. De ontwerpen van de RAN kranen zijn verkrijgbaar in chroom, zwart, wit of goud.
 

22mm, design by Ocostudio en ing. Castagnoli

De inspiratie voor de ontwerpen in de 22mm lijn komt voort uit de wens om eenvoudige en makkelijk te gebruiken vormen te gebruiken die tegelijkertijd ook onderscheidend zijn. 22mm is de diameter die consequent wordt doorgevoerd in alle onderdelen van de kraan. Dit resulteert in ontwerpen met een zeer strakke en lichte uitstraling. Om maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden zijn de ontwerpen binnen de 22mm lijn uitgevoerd in stainless steel. Er is bovendien uitgebreid aandacht besteed aan het verbeteren van de grip van de kraanonderdelen.
 
 

40mm, design by Rubinetterie Treemme

Treemme 40mm badkraan
Met de 40mm lijn zet TREEMME Rubinetterie in op klassieke vormen gecombineerd met modern design. De kranen binnen de 40mm lijn zijn verfijnd en elegant en passen hiermee perfect in een badkamer of keuken met modern design. De lijn, ontwikkeld naar ontwerp van het eigen technische designteam, is geïnspireerd op de basisbehoeften van de badkamergebruikers. De lijn is bovendien uitgebreid met een handdoekhouder en een zeepbakje om in de hele badkamer dezelfde stijl door te kunnen voeren.
 

5mm, design Ocostudio en ing. Castagnoli

De lijn 5mm is meermalen in de prijzen gevallen. Niet alleen won 5mm de prestigieuze prijs ‘Design Plus’ in 2013, de Duitse Design Award, de ADI INDEX en de ‘Grandesign Etico’. In 2014 ontving de lijn ook de Red Dot Design Award. De kraanmodellen binnen de 5MM lijn zijn allemaal volledig gemaakt van geborsteld roestvrijstaal. In het hele ontwerp is de constante dikte van 5 millimeter doorgevoerd. Dit resulteert in een opvallend plat ontwerp met aandacht voor eco-duurzaamheid en waterbesparing. De 5mm lijn is bovendien uitgebreid met een reeks accessoire artikelen voor de badkamer.

Treemme line kranen

 

LINE kraan

LINE kranen, ontworpen door de eigen technische designafdeling van TREEMME Rubinetterie, is een kranenserie gekenmerkt door ronde vormen. Het is een collectie ontworpen voor de moderne behoeften van de hedendaagse badkamer, een plek waar je alle tijd voor jezelf hebt. De lijn is recentelijk uitgebreid met twee nieuwe afwerkingen. Om te kunnen voldoen aan de vraag naar retrodesign zijn de LINE badkamerkranen, naast de al bestaande edities in chroom en geborsteld nikkel, is de kraan nu ook te krijgen in de afwerkingen zwart en koper.
 

Keukenkranen in in 5mm, 22mm en 40mm

Nieuw dit jaar tijdens de ISH is de volledig nieuwe keukenkraan van TREEMME Rubinetterie. De keukenkraan is gebaseerd op een combinatie tussen de winnende lijnen 5mm, 22mm en 40mm. Minimalistisch design gecombineerd met slimme technologieën om waterverspilling te voorkomen zorgen voor een state-of-the-art keukenlijn. De keukenkranen, met een perfecte mix van moderne vormen gecombineerd met functionele ontwerpen voor dagelijks gebruik, zijn gemaakt van roestvrijstaal Aisi 316/L dat een veel betere corrosieweerstand kent dan gewoon rvs.

Treemme keukenkranen RVS Aisi 316L

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen