Uw winkelwagen

ULTIEM DOUCHECOMFORT MET HSK AQUASWITCH

HSK wint REDDOT met Aquaswitch

HSK AquaSwitch reddotHSK is een expert op het gebied van douches, douchebakken en douchewanden. Daarom zult u met de HSK Aquaswitch de nieuwste techniek in huis halen op douche gebied.

Deze techniek wordt niet alleen door de consument als een handige techniek beschouwd, maar ook door verschillende juryleden bij de REDDOT designprijs. Deze techniek van HSK heeft dan ook de REDDOT gewonnen!

 

Eenvoudige techniek

De aquaswitch techniek is eenvoudig en daarmee is het zo populair. Met een knopschakelaar kunt u de douche snel omstellen van de hoofddouche naar de handdouche (en andersom natuurlijk). Voorheen moest u een knop omdraaien om te schakelen tussen hoofd- en handdouche. Met het aquaswitch systeem is het slechts één druk op de schakelaar om hiertussen te schakelen! Op de schakelaar staan symbolen aangegeven van de hoofd- en handdouche, dus hier gaat u zich niet in vergissen!

HSK AquaSwitch eenhendel douchekraan
 
 
 
 

Design van de douchesets met de aquaswitch

De aquaswitch is een erg handige techniek voor in uw badkamer, maar door het design van de doucheset waar de aquaswitch bij voorzien zijn zal u snel om zijn! Deze douchesets zijn een lust voor het oog en zullen uw badkamer een luxe uitstraling geven. Ze zijn leverbaar in maar liefst 3 uitvoeringen: rond, vierkant en softcube. Daarbij is er ook nog keuze uit de kraanuitvoering: thermostaat, universeel en één hendel. U kunt dus genoeg combineren met de douchesets voorzien van de HSK Aquaswitch. Zoals hierboven gemeld is de HSK aquaswitch een award winnende innovatie en hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt met deze douchesets. Met deze douchesets geeft u een luxe uitstraling aan uw badkamer. Vergeet natuurlijk ook niet dat u met deze douchesets het ultieme douchecomfort in huis haalt. Bekijk dus snel wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer!


Gepubliceerd in: Kranen