Uw winkelwagen

ULTIMATE FITNESS WHIRLPOOLS VAN VILLEROY & BOCH

Ultimate Fitness

villeroy-boch-ultimate-fitness

Meer dan een bad: onzichtbare kracht, ultieme ontspanning. Of u nu kiest voor ULTIMATE FITNESS met zijn invisible jets of voor het WHISPER-systeem met de innovatieve whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch wordt baden een volstrekt nieuwe wellness beleving: een ontspannende oplossing voor het verhogen van de levenskwaliteit, een strikt individuele ervaring van intens welbevinden en bovendien het effectief bevorderen van de gezondheid. Bijna alle baden van Villeroy & Boch kunnen voorzien worden van whirlpoolsystemen. Designinnovatie betekent: het harmonisch samengaan van esthetiek en functionaliteit in een originele combinatie. ULTIMATE FITNESS is het eerste volledig onzichtbare whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch: dankzij het hoogwaardige materiaal Quaryl.
villeroy-boch-invisible-jets

is een innovatief design mogelijk met geïntegreerde INVISIBLE JETS in de bodem en de zijkanten van het bad. ULTIMATE FITNESS is optioneel verkrijgbaar met AIR ROYALE, d.w.z. met 24 bodemjets. De pulserende intervalmassage behoort tot de standaarduitrusting. ULTIMATE FITNESS: een innovatie voor sportief, stimulerend gevoel in uw eigen bad van hoog esthetisch niveau en bevorderlijk voor een goede gezondheid.
Het perfecte comfort zit hem in het doordachte samenspel van alle functies. ULTIMATE FITNESS biedt dankzij de vlak ingebouwde jets een constant perfect ligcomfort en maakt het schoonmaken van het bad uiterst gemakkelijk. De watertemperatuur in het bad kan met behulp van de optionele whirlpoolverwarming COMFORT HEAT op een constant niveau worden gehouden. Het eveneens optionele verlichtingssysteem MAGIC LIGHT werkt stimulerend. De verschillende kleuren zijn individueel instelbaar en ondersteunen het ontspannende effect. De vele opties zorgen voor een uniek effect.
ULTIMATE FITNESS beschikt over 16 zij-jets op twee niveaus: deze bijzondere plaatsing zorgt voor een meer gelijkmatige massage van het lichaam met een effectievere werking. De zij-jets kunnen handmatig worden ingesteld voor een optimaal effect, om bijv. spierpijn op elke plek door een gerichte massage te verlichten. Van onzichtbaar tot overdadig: het design past zich aan de individuele wensen aan. Met vergulde jets zorgt ULTIMATE FITNESS voor een elegante en stijlvolle badkamerambiance en verrijkt persoonlijke wellness met een vleugje overdadigheid. Al met al is ULTIMATE FITNESS verkrijgbaar met moderne verchroomde, vergulde en INVISIBLE JETS.


Gepubliceerd in: Baden Gerelateerde artikelen: Baden, Villeroy & Boch, whirlpool