Uw winkelwagen

UNIEKE BADKAMERACCESSOIRES VAN DURAVIT

Met accessoires van Duravit richt je de badkamer in op unieke wijze

Duravit Starck badkamer accessoiresZelfs met een aantal kleine accessoires kun je de gehele uitstraling van de badkamer veranderen. Met bijzondere of unieke accessoires geef je een persoonlijke invulling aan de ruimte, en maak je de badkamer helemaal compleet. Duravit heeft daarom een aantal badkameraccessoires op de markt gebracht, waarmee je ook jouw badkamer kunt opfleuren.

 

Hang spullen op met Duravit Starck

Badkameraccessoires van kwaliteit hebben een positief effect op de gehele ruimte. Met de Duravit Starck serie haal je accessoires in huis die gemaakt zijn van zeer hoogwaardig materiaal, en waarmee je een sfeervolle inrichting kunt completeren. De simpele vormgeving geeft een strak en doelgerichte uitstraling: haakjes, glashouders, handdoekhouders en zeepschaaltjes zijn uitgevoerd in chroom, en zijn zowel functioneel als decoratief.
 

Duravit Karree: badkameraccessoires in stijl

De Duravit Karree serie biedt de badkamerbezitter de mogelijkheid om stijlvolle schaaltjes, houders en planchetten in de badkamer te plaatsen. Vierkante en ronde vormen wisselen elkaar af om een spannend contrast te vormen. Ook het materiaal – een combinatie van chroom en verhard glas – geeft een spannende uitstraling. Met Duravit Karree breng je een vrolijke noot in iedere badkamer.

Duravit L-Cube accessoires voor de badkamer
 

De Duravit L-Cube: ruim de spullen op

In de badkamer is het handig als je zo nu en dan iets op kunt ruimen. Met Duravit L-Cube wordt dat mogelijk gemaakt. De verschillende wandboards uit deze serie geven de gebruiker individuele ruimte om kleine en handige spulletjes op te ruimen. De boards kunnen horizontaal, maar ook verticaal bevestigd worden. Ideaal dus voor een opgeruimde badkamer.

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Badkamers