Uw winkelwagen

V&B SQUARO ULTIMATE FITNESS LIGBAD

vb-squaro-ligbad-vrijstaand

Squaro ligbad ultimate fitness

Designinnovatie betekent: het harmonisch samengaan van esthetiek en functionaliteit in een originele combinatie. V&B ULTIMATE FITNESS is het eerste volledig onzichtbare whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch: dankzij het hoogwaardige materiaal Quaryl is een innovatief design mogelijk met geïntegreerde INVISIBLE JETS in de bodem en de zijkanten van het bad.
 

Ultimate fitness

is optioneel verkrijgbaar met AIR ROYALE, d.w.z. met 24 bodemjets. De pulserende intervalmassage behoort tot de standaarduitrusting. ULTIMATE FITNESS biedt dankzij de vlak ingebouwde jets een constant perfect ligcomfort en maakt het schoonmaken van het bad uiterst gemakkelijk.
ultimat-fitness-1

Invisible jets

De vele opties zorgen voor een uniek effect. ULTIMATE FITNESS beschikt over 16 zij-jets op twee niveaus: deze bijzondere plaatsing zorgt voor een meer gelijkmatige massage van het lichaam met een effectievere werking. De zij-jets kunnen handmatig worden ingesteld voor een optimaal effect, om bijv. spierpijn op elke plek door een gerichte massage te verlichten.
Al met al is ULTIMATE FITNESS verkrijgbaar met moderne verchroomde, vergulde en INVISIBLE JETS. ULTIMATE FITNESS: een innovatie voor sportief, stimulerend gevoel in uw eigen bad van hoog esthetisch niveau en bevorderlijk voor een goede gezondheid.


Gepubliceerd in: Baden Gerelateerde artikelen: Baden, Villeroy & Boch, whirlpool