Uw winkelwagen

VIEGA INKORTBARE DOUCHEGOOT ADVANTIX VARIO

Viega Advantix Vario

Viega inkortbare douchegootViega presenteert de allereerste douchegoot die zich op de millimeter nauwkeurig laat inkorten. Viega Advantix Vario is de oplossing bij renovaties waar maatwerk  gewenst is. Een innovatie met zowel esthetische als installatietechnische voordelen.

De Viega Advantix Vario douchegoot valt op door een strak design en een slechts vier millimeter breed rooster dat naadloos in de tegelvloer wordt geïntegreerd. Het kunststof basiselement en het rvs rooster kunnen op elke gewenste lengte tussen 120 en 30 cm millimeter nauwkeurig worden ingekort. De inloopvoeg is slechts 20 mm breed en krijgt door het hoogglans of mat rvs rooster een bescheiden uiterlijk. Na het tegelen is alleen een smalle afvoerspleet zichtbaar, die naar keuze aansluit of de gepolijste zijde van de tegel of een tegelstrip.

Installatie is eenvoudig. Met de bijgeleverde zaaghulp kunnen het basiselement en het rooster snel worden ingekort. Het afstellen van de douchegoot op de vloer gebeurt met de poten die tussen 85 en 150 mm traploos in hoogte verstelbaar zijn. Voor het afstellen van het rooster wordt gebruik gemaakt van traploos is hoogte verstelbare steunen. Daarmee biedt de Viega Advantix Vario een waterdichte oplossing voor elke badkamer.


Gepubliceerd in: Douche