Uw winkelwagen

VIEGA PRESTABO PERSKOPPELINGEN

Viega Prestabo.

Viega_Prestabo_perskoppelingenHet verzinkte staalbuizensysteem Prestabo van Viega is een beproefd alternatief bij de installatie van verwarmingsinstallaties, gesloten koelcircuits en persluchtinstallaties.

Het ruime assortiment hulpstukken in het Viega Prestabo assortiment, bestaande uit T-stukken, overlegbochten, armatuuraansluitingen, kleine flenzen, draadfittingen en verlopen, zorgen voor een snelle en randabele installatie. Dankzij de diameter van 64 mm kunnen de installatiekosten verder worden beperkt. Nog een voordeel is dat alle hulpstukken kunnen worden geperst met de zeer flexibele persringen, waardoor er minder plaats nodig is.

 

Het Viega Prestabo perssysteem is uitgevoerd met het SC-Contur waardoor fittingen die niet geperst zijn direct herkenbaar zijn. Omdat SC-Contur ook met een droge persproef werkt, is corrosie van het stalen systeem door het uitvoeren van een persproef uitgesloten. Viega beschikt over een uitgebreid assortiment aan persgereedschappen. Daarmee is een perstijd van circa 3 seconden binnen handbereik.

 


Gepubliceerd in: Installeren Gerelateerde artikelen: Viega, Prestabo, perskoppelingen