Uw winkelwagen

FRISSE VORMGEVING MET VILLEROY & BOCH AVENTO

Villeroy & Boch Avento biedt is meer dan enkel functioneel

Villeroy Boch Avento badkamerMet de nieuwe badkamercollectie Avento biedt Villeroy & Boch alles wat een moderne badkamer verlangt. De Avento is niet alleen praktisch en functioneel, waardoor het ook geschikt is voor kleinere badkamers, maar heeft bovendien een frisse vormgeving en is ook nog eens betaalbaar. Villeroy & Boch bewijst met deze Avento serie dat je ook met een functionele inrichting een perfecte uitstraling van je badkamer kunt creëren. De nieuwe Avento is leverbaar in diverse formaten, van klein tot groot, en is bovendien geschikt voor de kleinere badkamer.

 

Variabel toepasbaar

De wastafels uit de Avento collectie hebben een bovenrand van slechts 15 mm en een binnenkom met zeer zachte contouren, waardoor Villeroy & Boch een subtiele en toch moderne vormgeving hebben weten te realiseren. Deze wastafels zijn variabel inzetbaar en bovendien uitermate functionele. Ze zijn verkrijgbaar in breedtes van 450 tot 1.000 mm. Met name de kleinere maten zorgen ervoor dat de Avento wastafels overal toepasbaar is, zelfs in de kleinste hoekjes.

Villeroy-Boch Avento badmeubel
 
 
 

Avento toiletten en badkamermeubels

De toiletten uit de Avento collectie zijn allemaal voorzien van het innovatieve DirectFlush systeem, waardoor ze geen spoelrand hebben en bovendien zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken zijn. Net als de wastafels hebben ook de Avento toiletten een modern design, waardoor ze in iedere badkamer of toiletruimte toegepast kunnen worden. Ook het badkamermeubilair in deze nieuwe Avento collectie heeft een moderne uitstraling met frisse tinten, zoals Crystal White, Crystal Grey, Crustal Black en Crystal Blue. Deze uiterst praktische meubels zijn voorzien van 2 uittrekelementen, waardoor ze zorgen voor veel extra opbergruimte. De fronten van deze Villeroy & Boch meubels zijn van acrylglas.


Gepubliceerd in: Badkamers