Uw winkelwagen

VILLEROY & BOCH MEMENTO VIERKANT SANITIAR

Villeroy & Boch Memento.

Villeroy & Boch MementoHet betekent beperken tot het essentiële, afzien van het overbodige. Memento reduceert de vormgeving tot heldere lijnen en laat ruimte voor echte individualiteit. Niets leidt af van de helderheid van het design: de deuren hebben geen handgrepen, maar kunnen geopend worden door er even tegenaan te duwen. De badkamercollectie wordt harmonisch aangevuld door het eigen meubelprogramma met zijn stijlvolle materialen van getint glas en massief Amazakoue-hout.

 

Alleen een evenwichtig design staat open voor variaties.

Villeroy & Boch Memento™s exclusieve assortiment wastafels en opzetwastafels in vijf afmetingen, twee kleuren en twee decors laat ondanks de consequente lijn ruimte voor persoonlijke wensen en eigen smaak. De combinatie met het glazen wastafelblad zorgen voor een strakke vormgeving. Het bijpassende fontein maakt de collectie compleet en maakt het mogelijk om ook de toiletruimte strak vorm te geven. Met exclusieve kleurkeuzes biedt Memento voldoende speelruimte voor individuele variaties.

 

Minimalistisch design, maximale schoonheid.

Villeroy & Boch Memento wastafelMemento betekent reductie tot de ultieme esthetiek: progressief en consequent. Het design komt op gedurfde wijze terug in de closets en bidets. Hun heldere lijnvoering maakt ze geschikt voor individuele combinaties en dat is één van de grote voordelen van de Memento serie.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: bidet, Sanitair, Villeroy & Boch, wandcloset, wastafel