Uw winkelwagen

VILLEROY & BOCH VICONNECT

Inbouwreservoir Villeroy en Boch ViConnect

ViConnect inbouwreservoir Villeroy Boch

Villeroy & Boch is natuurlijk vooral bekend van hun unieke assortiment van wc-keramiek. Toch doen ze veel meer, zoals bijvoorbeeld hun nieuwe ViConnect inbouwreservoirs oftewel voorwandelementen. Deze vormen een perfecte aanvulling op hun reeds bestaande assortiment. Het past in elke badkamer en op ieder toilet en door de gemakkelijke en snelle montage is het inbouwreservoir eenvoudig aan te brengen. Door de unieke constructie en de leverbaarheid in verschillende breedtes, hoogtes en dieptes biedt het Villeroy & Boch ViConnect inbouwreservoir in elke situatie een passende oplossing.

Villeroy Boch ViConnect bedieningspaneel

Zoals je van een exclusief merk als Villeroy & Boch mag verwachten hebben ook de bedieningspanelen van de ViConnect een tijdloos en modern design. Door de vier stijlvolle kleuren glasvarianten is de ViConnect gemakkelijk te combineren met de meubelafwerking en ledverlichting uit het assortiment van Villeroy & Boch.

Technische voordelen van de ViConnect:

• Snelle en intuïtieve installatie van het bedieningspaneel door de innovatieve kabeltechniek met bajonetkoppeling.

• Te gebruiken in vele toepassingen door de flexibele montage.

• Het frame is duurzaam door gebruik van gepoedercoat staal.

• Veilige installatie met SupraFix door de geïntegreerde verticale steunen. Hierdoor hebben de closets tevens een verkorte achterwand.

• Zowel de vlotter als de afvoergarnituur zijn gekeurd en zorgen voor een geluidsarme waterstroom.

 


Gepubliceerd in: Installeren