Uw winkelwagen

VIVES MAISON BOHÈME VLOERTEGELS MET EEN KLASSIEKE UITSTRALING

Vives Maison Bohème

Vives Maison BohemeDe Boheemse jaren van begin negentiende eeuw, waarin de traditionele cafés waren voorzien van een luxe inrichting en verfijnde kamers, komen weer tot leven met de nieuwe series van Vives: Vodeville , Evia en Efeze. Deze drie tegelseries worden gekenmerkt door dezelfde historische esthetiek en zijn zodoende samengevoegd in één collectie van Vives: Maison Bohème. Een collectie die aantrekkelijke ontwerpen biedt op basis van de vormen en de symmetrie uit deze romantische periode en een grafisch en chromatisch gamma die het mogelijk maakt om de verschillende series samen te combineren tot dynamische en volstrekt unieke uitingen. De krachtige ontwerpen en elegante inrichtingen uit de negentiende eeuw hebben zich aangepast aan de nieuwe esthetische trends met behoud van hun klassieke uitstraling maar met een meer gedurfde en originele frisheid.

 

Vives decortegels

Vives decoratieve tegels

Zo is de tegelserie Vodevil geboren. Decoratieve tegels met een zeer hoog esthetisch en gevarieerd ontwerp die een visuele rijkdom vormen dankzij het vermogen een veelheid van vormen en kleuren te combineren tot individuele uitingen. De uitvoering van de Vives Variette Sombra richt zich op de combinatie van zwart en antraciet en is ook beschikbaar in een achthoekige vorm, die voor een meer gedistingeerd en elegant design zorgt. Ook  de Vives Musichalls Multicolor speelt met de combinatie van delicate kleuren en originele effecten. Bij deze uitvoering creëert de achthoekige variant een warme en vrolijke, traditionele klassieke inrichting. Flore Gris is gebaseerd op prachtige florale patronen die bijdragen aan een meer chique en eigentijdse stijl in een formaat van 20x20cm.
Vives vloertegels

 

Vives wandtegels

Vives EVIA is een wandtegel met een formaat van 25x75cm formaat die beschikbaar is in monochrome kleuren en in verschillende decoratieve tegels: de chromatische combinatie van wit en antraciet, het  traditionele en veelkleurige Maison Bohème ontwerp en de gedurfde bloemmotieven. Voor deze serie is het Boiserie Project ontwikkeld, een set van 12 keramische ontwerpen die de essentie van de klassieke houten lambrisering weergeven en een web applicatie die de gebruiker in staat stelt om zelf wanden te ontwerpen met de verschillende Boiserie Project tegels.


Gepubliceerd in: Tegels