Uw winkelwagen

VLOERVERWARMING BADKAMER? MAGNUM ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING MILLIMAT

Elektrische vloerverwarming Magnum Millimat

elektrische-vloerverwarming-magnum-millimat

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal een aangename waarde bereiken, die bovendien van vloer tot plafond nagenoeg dezelfde waarde heeft.

Koude voeten en een warm hoofd behoren hiermee tot het verleden, en de welbekende "koude trek" over de vloer wordt voorkomen. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur. MAGNUM Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

De mat is ca. mm dun en kan in een lijmlaag van normale dikte meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, hobbyruimtes, recreatie etc. MAGNUM Millimat elektrische vloerverwarming bovendien een aantal extra voordelen ten opzichte conventionele water- vloerverwarmingssystemen:

- Zeer eenvoudige installatie
- Geen water: dus geen kans op lekkages!
- Geen hak-, breek- of freeswerk nodig
- Direct in tegellijm of egalisatie te verwerken
- Toepasbaar als hoofd*- of bijverwarming
- Iedere ruimte apart te regelen met eigen thermostaat
- Efficiënte en energiezuinige aansturing
- Zeer eenvoudig in gebruik
- Lage aanschafkosten
- Lage verbruikskosten
- Geen onderhoudskosten


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: Magnum, verwarming, vloerverwarming