Uw winkelwagen

VRIJSTAAND DESIGN: DE T TOWER RADIATOR VAN ANTRAX IT

Antrax T Tower de vrijstaande verticale designradiator

Antrax T TowerEigentijdse stijl, minimale en opvallende silhouetten vergezeld door grootstedelijke sferen beschrijven T Tower, de nieuwe moderne verticale radiator van Antrax. Ontworpen door Matteo Thun en Antonio Rodriguez en voorzien van een naamgeving die expliciet zijn elegante en slanke contour definieert. T-Tower is de evolutie van de eerste serie T, de iconische radiator die het resultaat is van de eerdere samenwerking tussen Antrax IT en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Een overeenkomst tussen de oude serie T en de nieuwe T Tower is het behoud van het strakke en verfijnde ontwerp, terwijl de kenmerken van lichtgewicht en eclectische aantrekkingskracht opnieuw wordt geïnterpreteerd. Deze moderne twist is de kern van het project: een hedendaagse verticale designradiator die het mogelijk maakt om meerdere, 'warme' en verrassende configuraties te creëren, dankzij een enkel aluminium profiel. Zuivere en gedurfde silhouetten, slanke profielen en gladde en compacte oppervlakken, het meest bekende T-vormige verwarmingselement zorgt voor nieuwe ontwerpcreativiteit en wordt zelfvoorzienend.

Antrax T Tower radiator
 

Nieuwe designmogelijkheden voor het interieur

Antrax T Tower is in feite de eerste vrijstaande verticale radiator ontwikkeld door de Italiaanse onderneming die een superieure en innovatieve vormgeving van haar producten als een must beschouwd. De radiatorbehuizing wordt "bevrijd" van de beperkingen van een traditionele radiator met een muurbevestiging om een echt interieurelement te worden. Een exemplaar dat buitengewoon veelzijdig is en een stijlvolle uitstraling combineert met superieure verwarmingsprestaties en energiebesparingen. Gemaakt van aluminium profielbalken, is de T Tower door Antrax ontworpen om zowel warmte op basis van water als op elektriciteit te verspreiden. In de elektrische versie is de verticale radiator uitgerust met een speciale gesatineerde roestvrijstalen ronde basis en beschikbaar in de afmeting 170x14x22 cm.

Antrax T Tower designradiator
 

T Tower van Antrax IT maakt een statement

De T Tower is ontworpen om de expressiewaarde van de woonkamer te vergroten, zoals een uitzonderlijk beeldhouwwerk dat warmte, comfort en welzijn uitstraalt. Met zijn speciale grote vierkante handdoekbeugel in een eigentijdse vorm, die het radiatorlichaam lijkt te omarmen, is het ook de perfecte designradiator voor in de badkamer. Uitstekende kwaliteit en een elegant en functioneel ontwerp, gecombineerd met een zorgvuldige zorg voor details, maken van de Antrax T Tower een opvallende radiator met een sterke persoonlijkheid. Een opvallende verschijning die in staat is om een statement te maken en zich te onderscheiden, waar deze ook wordt gebruikt. De beschikbaarheid van meer dan 200 kleurenvarianten benadrukt de decoratieve waarde en de definitie van verfijnde en trendy afwerkingen.

Antrax T Tower verticale radiator

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Radiatoren