Uw winkelwagen

WATERVALDOUCHE HANSA 2DAY

Waterval en douchen

hansa2day

De keuze tussen waterval en naaldstraal behoort vanaf nu tot het dagelijkse douchegenot. Want de handdouche Hansa2Day kan beide. Door de douchekop te kantelen, kan tussen naaldstraal en watervaldouche omgeschakeld worden. Zo wisselt u in een handomdraai tussen weldoende wellnessdouche of prikkelende oppepper.

waterval
Harmonische waterval en verkwikkende straal:

Hansa2Day biedt dankzij de dubbele functie voor iedere smaak en voor elke situatie de optimale douche-ervaring. Als watervalkraan biedt de douchekop wellness en water in overvloed: het water stroomt uit de kraan via de mooie ronde schaal en vormt een watergordijn dat het lichaam zachtjes omhult. Verkwikkend is dan weer de stralende variant, waarbij een prikkelende naaldstraal uit de straalbodem onder de douchekop komt. Zo wordt douchen dag voor dag een individuele en sfeervolle belevenis.

watervaldouche
De kick van het kantelen

Elegant en ongecompliceerd is de omschakeling tussen waterval- en naaldstraal via de kantelfunctie van de douchekop. Als de douchekop in horizontale positie staat, klettert het water als naaldstraal uit de onderkant van de schaal. Als de kop naar voor wordt gekanteld, schakelt Hansa 2Day over op watervalstraal en het water stroomt van boven uit de schaal als een waterval.

Elegant in elke situatie

Hansa2Day toont niet alleen op het vlak van functionaliteit maar ook op het esthetische vlak een eigen karakter. Het design in stralend chroom en zacht wit brengt een vleugje extravagantie in iedere badkamer.

De schotelvormige witte schaal is bekroond door de straalvormer die als een eiland in het midden van de schaal zit. De zachtjes gebogen, symmetrische chroomgrip benadrukt de elegantie van de douchekop.

Goed begeleid

Hansa2Day is zowel afzonderlijk als met toebehoren verkrijgbaar. Optisch aansprekende begeleiding krijgt de handdouche door een handdouchehouder die perfect op het design afgestemd is en door een glijstangset die bestaat uit glijstang, handdouche, glij-element en doucheslang HansaSilverJet.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, Hansa, Kranen