Uw winkelwagen

WATTS VISION GOED VOOR DE ENERGIEREKENING

Optimaal comfort met de Watts Vision

Watts Vision comfortHet nieuwe Watts Vision System van Watt Water Technologies zorgt voor een optimaal comfort en is daarnaast ook nog eens goed voor je energierekening. Het systeem omvat een compleet pakket voor het zo optimaal mogelijk laten functioneren van al je verschillende verwarmingssystemen en/of na-regelingen. Met het Watts Vision System 50 kunnen verschillende ruimtes tegelijkertijd worden aangestuurd. Dat betekent dat elke ruimte op elk gewenst moment en op zijn eigen temperatuur ingeregeld kan worden, waardoor onnodig verspillen van energie wordt voorkomen. Dit is een ideale oplossing voor zowel bedrijf als particulier.
Watts Vision System App

Watts Vision System Touchscreen

Het Watts Vision System heeft bovendien de mogelijkheid om met een zogeheten klik-aan/klik-uit systeem meerdere elektrische appendages, zoals bijvoorbeeld lampen, aan- of uit te schakelen. Het bedieningspaneel is voorzien van een centraal Touchscreen. Het systeem kan als optie nog worden uitgebreid met wifi, waardoor bediening met een tablet of smartphone vanaf iedere plek binnen of buitenshuis mogelijk is en het instellen van de gewenste temperatuur van elke ruimte nog gemakkelijker is.

 

Updaten met een Micro SD-kaart

Om de besturing nog eenvoudiger te maken kun je gratis de speciale Watts Vision App downloaden voor zowel iOS als Android. Watts Water Technologies heeft het centrale bedieningspaneel voorzien van een micro sd-kaartlezer. Hiermee kan het bedieningspaneel worden voorzien van nieuwe software, zodat het altijd voorzien is van de nieuwste versie. Het Watts Vision Systeem kan in principe alles aansturen, van vloerverwarming, radiatioren, cd-toetsel en stadverwarming tot elektrische vloerverwarming. Allemaal geen enkel probleem voor het nieuwe Watts systeem. Bovendien kan het Vision System van Watts overal eenvoudig worden toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande installaties, omdat het volledig draadloos werkt. Dat betekent nooit meer hakken en breken. Gewoon aansluiten en klaar is het systeem.

 


Gepubliceerd in: Radiatoren