Uw winkelwagen

WAVIN HEP2O KUNSTOF INSTEEKKOPPELINGEN

Wavin Hep2o.

Wavin_Hep2O_insteekkoppelingenHep2O leidingen en fittingen worden steeds meer een begrip in de installatiewereld. Wavin Hep2O is een flexibel PB leidingsysteem voor huishoudelijk koud- en warm watertoevoer, radiatoraansluitingen en vloerverwarmingsinstallaties.

 

De nieuwe generatie Hep2O kunststof insteekfittingen is volledig uitwisselbaar met de grijze Hep2O-leidingen die Wavin voorheen leverde. Dankzij enkele nieuwe, unieke eigenschappen zijn de fittingen probleemloos aan te sluiten op traditionele koperen cv- en waterinstallaties. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor bijvoorbeeld renovatieprojecten. De push-fit techniek en de flexibele kunststof leidingen zorgen voor een gemakkelijke en snelle installatie, zonder speciale gereedschappen. Het systeem is vooral erg geschikt voor de woningbouw renovatiemarkt.

 

Wavin Hep2O is een leidingsysteem dat flexibele buizen met push-fit fittingen combineert, waardoor een leidingsysteem voor heet en koud water snel en probleemloos kan worden aangelegd. Het systeem is integraal; het dient als één geheel te worden aangelegd. Onderdelen van het Hep2O-systeem kunnen niet willekeurig met andere kunststof systemen worden verbonden. Het Wavin Hep2O systeem is verkrijgbaar in de maten 10, 15, 22 en 28 mm.

 


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: Wavin, kunststof leidingen, insteekkoppelingen