Uw winkelwagen

WELLNESS MET DORNBRACHT IN MILAAN

Ceresio 7 | Gym & Spa met Dornbracht Showers

Dornbracht Wellness Comfort-Shower Leg-ShowerHet nieuwe Ceresio 7 | Gym & Spa in Milaan verbindt Fitness, Wellness en Beauty op het hoogste niveau. Naast een hypermoderne Gym beschikt de Club over een luxe beauty- en Spa-afdeling, welke in samenwerking met Dornbracht werd ontwikkeld en ingericht.De innovatieve gym & spa bevinden zich op de begane grond van het beroemde Ceresio 7-gebouw, dat bekend staat om de exclusieve bar op het dak en waarin tevens het hoofdkantoor van het modemerk Dsquared2 is gevestigd. De oprichters hiervan, Dean en Dan Caten, ontwierpen samen met de architecten van Storage Associati de nieuwe Ceresio 7 | Gym & Spa.
 
Gasten van de Ceresio 7 | Gym & Spa kunnen genieten van individueel toegesneden concepten om hun conditie evenals hun fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. Er is een groot sportgedeelte waar ze, begeleid door professionele coaches en voedingsdeskundigen, op moderne fitnessapparatuur van het merk Technogym kunnen trainen en aan effectieve individuele en gezamenlijke work-outs – van functionele training en cross-fit tot spinning, yoga en pilates – kunnen deelnemen.
 
Het exclusieve beauty- en spa-gedeelte nodigt hierna uit tot ontspannen en biedt een zwembad, whirlpool, Turks bad en sauna, evenals cryogene en thalassotherapie.

Dornbracht Comfort Shower

 

Dornbracht Comfort Shower en Leg Shower

Het Wellness-gedeelte van Ceserio 7 heeft Dornbracht uitgerust met Comfort Shower en Leg Shower in het speciale oppervlak geborsteld messing . Krachtige rugmassages of wisselbaden voor het been dragen bij tot herstel na het sporten.
 
De architecten van Storage Associati pasten tijdens het ontwerpen van het interieur voor het beauty- en spagedeelte Dornbracht's holistische benadering van waterexpertise toe. De oppervlakteafwerkingen, functies en afmetingen van alle producten zijn specifiek voor dit project en precies afgestemd op de wensen van de architecten.
Dornbracht Vertical Shower
 

Vertical Shower

In het beauty-centrum is gekozen voor de douche-oplossing Vertical Shower. Ze combineert meerdere wateruitlaatpunten en straalsoorten, die talrijke gezondheidsbevorderende watertoepassingen mogelijk maken. De verschillende presentatievormen en vooraf ingestelde waterprogramma's maken de Vertical Shower ideaal voor veel wellness- en gezondheidstoepassingen – van een verkwikkende contrastdouche tot een ontspannende watermassage.
 
Dornbracht leverde de Comfort Shower en Leg Shower voor het wellnessgedeelte in mat koper. Met de Comfort Shower geniet u al zittend van een therapeutische douche terwijl krachtige waterstralen uw rug masseren en spieren ontspannen. De Leg Shower zorgt voor afkoeling na een intensieve work-out. Met een druk op een knop helpen koude of afwisselend warme en koude waterstralen op de benen u na het sporten weer te herstellen.

Dornbracht Sensory Sky
 

Sensory Sky

De zwarte Sensory Sky bij het zwembad belooft een luxueuze wellnessbelevenis. Verschillende regensoorten, nevel, licht en geuren vullen elkaar aan tot complexe choreografieën, die door weersverschijnselen en stemmingen van de natuur geïnspireerd zijn. De Vertical Shower in het beautygedeelte combineert verscheidene waterpunten met diverse soorten stralen.
 
Dornbracht Tara kraan zwart
 
In de fitness- en wellnessclub bevinden zich bovendien kranen en douche-oplossingen van de tijdloos klassieke serie Tara, de perfecte designkraan voor in de badkamer en keuken.

 

 

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Douche