Uw winkelwagen

WIPOD 2 AQUASOUND MUZIEK IN DE BADKAMER

Aquasound Wipod 2.

Wipod 2 aquasoundiPhone of SmartPhone draadloos koppelbaar. AquaSound komt met een geheel nieuwe versie van haar audiosysteem voor de badkamer. Deze tweede generatie van het Wipod Music Center is een stand-alone muzieksysteem, is waterdicht en ondersteunt Bluetooth. Een werkelijk schitterende en zeer professionele interface maakt navigeren veel intuätiever. Een iPhone of SmartPhone is in een handomdraai gekoppeld.

 

Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van de interne speler of radio om draadloos van digitale muziek of de FM radio te genieten.  Geheel vernieuwde bedienings-interface AquaSound heeft veel tijd en energie gestoken in de werkelijk prachtige bedienings-interface. De buttons maken het de gebruiker overzichtelijker en makkelijker om te navigeren tussen de verschillende schermen.

In een oogopslag kan de gebruiker zien waar hij zich bevindt in het menu om keuzes te vereenvoudigen. De button feedback op het scherm geeft de gebruiker het gevoel van controle. Radio en MP3 in geheel nieuw jasje De interface voor FM-radio en MP3 zijn ook onder handen genomen.
Duidelijk is te zien dat de Wipod II een doorontwikkeling heeft ondergaan, zowel in uitstraling als techniek, maar ook in gebruikersgemak.  IPhone/iPad of SmartPhone snel gekoppeld Staat alle muziek al op een iPhone/iPad of SmartPhone, dan kan eenvoudig een apparaat (via Bluetooth) gekoppeld worden. Draadloos worden dan de liedjes (vanuit de iPhone/iPad of SmartPhone) ten gehore gebracht via dit nieuwe systeem. Ook nieuw (ten opzichte van het oude systeem) is dat er eenvoudig gewisseld kan worden tussen een extern apparaat en de interne player, zonder dat daarmee het systeem vastloopt. Het systeem onthoudt nu ook het laatst gekoppelde apparaat om de volgende dag met één druk op de knop te koppelen zoals het hoort.

 

AVRCP Ook een verbetering "AVRCP" om een gekoppeld apparaat te kunnen bedienen moet het voorzien zijn AVRCP. Zo kunnen eenvoudige functies door deze nieuwe Wipod overgenomen worden. De SmartPhone ligt op een veilige, vochtvrije plek. Infrarood functie Daarnaast is de tweede generatie Wipod 2 uitgerust met een verbeterde Infrarood-functie. Auto-Aux, Volume-set en Speaker Switch zijn nieuwe woorden die we in de gebruiksaanwijzing tegenkomen om de infrarood functie beter te kunnen inzetten. Marktleider Radio / MP3 / Bluetooth / Infrarood / Waterdicht zomaar wat steekwoorden die kenmerkend zijn voor dit prachtige apparaat dat een centrale plek in de badkamer nog sneller zal veroveren. Eenmaal goed geïnstalleerd en ingesteld is deze tweede generatie Wipod 2 een flinke sprong voorwaarts en bewijst AquaSound wederom dat het haar marktleiderschap in dit marktsegment meer dan waard is.


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Aquasound, badkamerradio, radio, Wipod, Wipos 2