Uw winkelwagen

ZUCCHETTI WATERCANDY, EEN ICONISCHE HANDDOUCHE

WaterCandy van Zucchetti is bekroond met de EDIDA 2019

Zucchetti WaterCandy handdoucheWaterCandy, de revolutionaire en iconische handdouche van Zucchetti ontvangt de prestigieuze EDIDA-prijs in de categorie badkamer. Met Watercandy vindt Zucchetti de handdouche opnieuw uit en introduceert een nieuwe manier om water op een unieke wijze te ervaren. Het ontwerp is rond, ergonomisch en sensueel en is bedacht door Ludovica en Roberto Palomba. De kenmerken van deze ‘andere’ handdouche zijn: lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren in een aantrekkelijke en onverwachte vormgeving. Het is echter een badkamerproduct dat veel meer is dan een traditionele handdouche.
 
Zucchetti WaterCandy
 

Een masserende werking langs de contouren van het lichaam

WaterCandy biedt de functionaliteit van een hydrotherapie-massage met variabele intensiteit en kan ook worden gebruikt voor het masseren van het lichaam. Dankzij de handige riem kun je de douche gemakkelijk vasthouden en genieten van de voordelen van de massage. Zucchetti WaterCandy is bijna een natuurlijk verlengstuk van de hand. De handdouche laat het water in de ruimte dansen en volgt de lijnen van het lichaam totdat het water bijna volledig verdwijnt wanneer de sproeimonden in direct contact komen met de huid. Een juweel dat gemakkelijk te dragen is, de ontspanning bevordert en tegelijkertijd het opnieuw ontwaken van vitale energieën stimuleert. Met zijn drie verschillende jet-standen: pulserend, regendouche of beiden gecombineerd en een vleugje modern design wordt deze nieuwe handdouche van Zucchetti de onbetwiste ster van elke badkamer.
 
Zucchetti WaterCandy handdouche

Elle Decoration International Design Award

De EDIDA identificeert elk jaar de producten die opvallen door hun ontwerp, innovatie en kwaliteit; de jury bestaat uit de hoofdredacteuren van elk van de 25 edities van Elle Decoration.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Douche