Uw winkelwagen

ZUINIG VERWARMEN MET DRL AURORA TOUCH

Verspil geen energie met de DRL E-Comfort Aurora Touch

DRL Aurora Touch Visio badkamerheaterElektrische verwarmingen zijn heerlijk in de badkamer. Ze zijn snel op temperatuur, waardoor je nooit last hebt van een koude badkamer in de ochtend. Bovendien zorgen ze ervoor dat je handdoek lekker warm is. Maar er is een nadeel: vaak zijn elektrische oplossingen niet heel energievriendelijk. Daar brengt DRL nu verandering in met de E-Comfort Aurora Touch. Deze luxueuze en stijlvolle verwarming is zeer zuinig in gebruik, waarmee het een aantrekkelijke oplossing is voor iedere moderne badkamer.
 

Verwarm de badkamer in een ogenblik

Een koude badkamer in: het is geen fijn begin van de ochtend. Als de CV pas net aanstaat, en het huis nog aan het opwarmen is, kan het onaangenaam zijn om je te gaan douchen of je op te frissen bij de wastafel. Met een duurzame en zuinige elektrische verwarming van DRL wordt dat probleem snel opgelost. De DRL E-Comfort Aurora Touch blaast de hete lucht door de ruimte, waardoor de temperatuur snel kan stijgen tot een comfortabele hoogte. Een handige klokthermostaat maakt het bovendien mogelijk om de verwarming aan te zetten, net voordat je de badkamer binnenstapt: een ideale oplossing dus. De moderne raamsensor en bewegingssensor zorgen er bovendien voor dat de verwarming op de juiste momenten uitschakelt, en zo extra energie bespaart.

DRL Aurora Touch Visio heater
 

Elegant design, grote functionaliteit

De DRL Aurora Touch combineert al deze slimme designoplossingen met een prachtig design, dat goed past in iedere moderne inrichting. De elektrische bediening is zeer gemakkelijk, en er is een stijlvolle handdoekbeugel waaraan handdoeken gehangen kunnen worden ter opwarming. Op het Visio-model zit zelfs een spiegel op de voorzijde, wat de elektrische verwarming nog een extra functie geeft. Met afmetingen van 29,5cm bij 49cm bij 11cm is de DRL Aurora Touch van een handzaam formaat. Toch kan het met 1000 of 1800 Watt de ruimte razendsnel verwarmen. Een ideale verwarming dus, voor bij jou thuis.

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Radiatoren