Uw winkelwagen

Instamat

Instamat radiatorenInstamat

Instamat design radiatoren zorgen voor warmte en sfeer in de badkamer, woonkamer, keuken of kantoor. Instamat levert niet alleen mooie design radiatoren maar ook kwaliteit en functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Of u nu op zoek bent naar een plint radiator, design radiator, ledenradiator of paneelradiator, Instamat heeft het allemaal.

 

Instamat design radiatoren

Tot de design radiatoren van Instamat behoren bijvoorbeeld de series Instamat Blade, een aluminium radiator, ontworpen door Peter Rankin, en leverbaar in zowel een horizontale als verticale uitvoering. De Instamat Dune, een designradiator met golvende vormen, ook leverbaar in het chroom. De Instamat Tubone, een mooie stoere radiator met buizen van 60mm ook weer in een horizontale en verticale uitvoering en leverbaar in vele kleuren.

 

Instamat project radiatoren

In deze categorie vindt u onder andere de ledenradiator, een radiator met een klassieke uitstraling, leverbaar in zeer veel maten en kleuren en de mogelijkheid van maatwerk waardoor deze radiator in een hoek of gebogen vorm kan worden geleverd. De Instamat paneelradiatoren is een mooie strakke radiator die in elke ruimte is toe te passsen.

 

Instamat badkamer radiatoren

Hier vindt u onder ander de Instamat Calda, een radiator met ovale horizontale buizen met de mogelijkheid om handdoeken op te hangen. De Instamat Cobra een zeer apart gevormde radiator in vorm van een slang waar u ook weer heel gemakkelijk de handdoeken op kwijt kunt. Een buitenbeentje is de Instamat Jay, een elektrische handdoekdroger. Door zijn eenvoud, schitterend van design en functioneel. Leverbaar in twee lengtes en in zowel chroom als RVS. Met aan de bovenzijde de thermostaat en aan/uit knop.

Zo ziet u dat Instamat voor elke situatie de perfecte radiator heeft.