Uw winkelwagen

Keope

Keope.

Keope tegels

Keope wandtegels en vloertegels. Keope is ooit begonnen als tegel fabriekant voor rustieke tegels maar sinds een aantal jaren produceert Keope uiterst moderne series tegels. Tegels voor de woonkamer, openbare ruimtes en de badkamer. Keope is jong en dynamische tegel fabriek met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter tegels. Keope is voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van productie methodes. In eigen laboratoria worden worden de laatste trends gevolgd en de nieuwste tegels ontwikkeld.

 

Keope vloertegels.

Series als de Keope Back, een eigentijdse en moderne serie tegels waarbij het oppervlakte de sporen van de natuur tonen, erosie veroorzaakt door regen en wind. Deze Keope Back is leverbaar in een zeer uitgebreid aantal maten, waaronder onder andere 75x75 en 37,5x75 en diversen decors, mozaïeken en strips. Al met al een serie tegels die toepasbaar zijn in zowel woonkamer, badkamer als ook voor openbare ruimtes en showrooms.
Keope Orion een serie tegels op basis van oermaterialen gekenmerkt door de uitstraling van de natuur met verschillende oppervlakte afwerkingen als gepolijst en getructureerd. Ook weer leverbaar in een groot aantal maten, decors en mozaïeken. Deze Keope serie is zowel geschikt voor binnen als buiten toepassingen. Dit zijn slechts twee series uit de uitgebreide collectie tegels van Keope voor een complete impressie kunt u ook altijd even bij Keope op de website kijken. Voor meer informatie, prijzen en levertijden kunt u ons altijd mailen uiteraard.

 

9 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina