Uw winkelwagen

Mosa

1 tot 16 van 843

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 843

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mosa wand- en vloertegels.

Mosa, één van de oudste tegel fabrieken in Nederland, Mosa is opgericht in 1883 en is vandaag de dag de nummer één tegel leverancier.
Mosa produceert zowel wand- als vloertegels, uiteraard met de bijbehorende décors, strips en plinttegels. Eén van de bekendste serie’s van Mosa in de afgelopen jaren is de Terra Maestricht serie, leverbaar in vele verschillende formaten. Ook op het gebied van utiliteitsbouw is Mosa van oudsher één van de meest gebruikte tegels kijk hiervoor bijvoorbeeld eens naar de Mosa Project serie.
Daarnaast kan Mosa als geen ander inspelen op de individuele wensen, Mosa heeft hiervoor nieuwe productielijnen ontwikkeld waar kleinere series tegels kunnen worden geproduceerd.

 

Mosa design

Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. In het ontwerpatelier werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten. De LED-serie, Mosa Terra XXL, Mosa Terra Tones en Mosa Matt Collection hebben diverse internationale designprijzen gewonnen waaronder Red Dot Awards, de iF awards, de Design Plus Award en nominaties voor Duitse en de Nederlandse designprijzen.