Uw winkelwagen

REX

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rex

Rex tegels

Rex is een toonaangevende tegel fabriek uit Italië, Al jaren staat Rex op éénzame hoogte als het gaat om topklasse wand en vloertegels. Tegels van Rex hebben een uitzonderlijke uitstraling geïnspireerd op natuurlijke materialen zoals marmer, graniet, hout, leer en steen. Met deze inpiratie weet Rex als geen ander een schitterend assortiment tegels te maken die kunnen worden toegepast in de woning, utiliteitsbouw en openbare ruimtes zoals winkels, vloeren op vliegvelden en auto showrooms. Maar ook bij u thuis in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken.

 

Rex keramisch parket

Met series als Selection Oak, Le Essenze di Rex en Taiga weet Rex een perfecte houtimitatie te creëren met houtsoorten als eiken, wengé en ebony. Net als de natuur is elke tegel anders hierdoor ontstaat een schitterend pallet aan kleurnuances net als bij een massief houten vloer.

 

Wat heeft Rex met dieren?

Rex Matouche een keramische tegel met het oppervlak van krokodillenhuid, olifantenhuid of pauw, om een goede impressie van deze tegel te krijgen moet je hem aaien, u ervaart dat een keiharde tegel toch zacht kan aanvoelen. Met de Rex Horn haalt u de hoorn van de tanden van een olifant in huis.

 

Rex en natuursteen

Met de serie Rex Pierres haalt u een schitterende vloer van Belgisch hardsteen in huis met alle voordelen van een tegel en niet de nadelen van natuursteen. Met de serie I Marmi di Rex haalt u de schitterendste marmers in huis.

Rex maakt de natuur een beetje mooier bij u in huis.