Uw winkelwagen

Tijdloze badkamer met whirlpool en inloopdouche

Slide 608
Slide 609
Slide 610
Slide 611
Slide 612
Slide 613
Slide 614

Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Begin met de juiste basis!

Een compacte badkamer waarbij, door middel van een perfect passend ontwerp, niet alleen optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte en indeling maar ook van de producten die net het verschil maken. Bijvoorbeeld het ligbad van Sealskin, model compact, heeft een naar het voeteneinde toelopende afschuining die je aan de binnenzijde nauwelijks merkt omdat je voor benen en voeten met minder ruimte toe kan. Het grote voordeel is dat er door een dergelijke vormgeving meer ruimte in de badkamer resteert en er daardoor meer dan voldoende plaats overblijft om een aangename inloopdouche te creëren. Voor nog meer relaxend baden is het ligbad uitgerust met een combi whirlpool systeem.

 

De glazen douchewand Walkin van Sealskin bestaat uit een vaste wand en een halve scharnierende glazen deur die het spatwater maximaal binnen het douchegedeelte houdt. Deze verkort uitgevoerde glazen deur geeft de vrijheid om de vaste glazen wand schuin te plaatsen en zodoende met gebruik van standaard materialen tot ‘maatwerk’ te komen. De basis voor de schuin ontworpen inloopdouche is de schuin gebouwde achterwand met daarin het inbouwreservoir van Geberit. Het ontwerp zorgt voor een 90° hoek tussen de douchewand en het wandcloset van Philippe Starck Duravit waardoor het toilet over veel (voet)ruimte beschikt. De designradiator Line van HSK is op de wand aansluitend aan de gecreëerde constructie geplaatst in het verlengde van het bad, wat de ruimte om het toilet heen verklaard maar ook zorgt voor een speelse uitstraling.

 

 Naast het hoofdeinde van het ligbad is het wastafelmeubel geplaatst en met zijn breedte van 120cm past deze perfect tussen de muur en het bad. Het dubbele wastafelmeubel in mat wit is van Pelipal uit de collectie Cubicline, de bijpassende spiegelkast met verlichting is model Sydney. De kranen op de wastafel en bij het ligbad stammen uit de collectie Metris van Hansgrohe. Ook de Starck inbouwthermostaat en de Raindance Air glijstangcombinatie zijn van Hansgrohe. Beeldbepalend voor iedere badkamer en toilet zijn de gekozen tegels en het bedachte tegelontwerp. Natuurlijk speelt ook het vakkundig aanbrengen een belangrijke rol maar dat geldt eigenlijk voor alle uit te voeren (installatie) werkzaamheden. De wandtegels zijn in een mat witte uitvoering van 33x60cm en de grijs getinte vloertegels van 45x45cm zijn van Cerdisa, collectie Scuro.