Uw winkelwagen

Uponor

1 tot 16 van 567

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 567

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uponor

 

Uponor koppelingen en vloerverwarming

Uponor is één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof leidingsystemen, perskoppelingen, insteekkoppelingen en vloerverwarming systemen. Ook heeft Uponor systemen wandverwarming, wand- en vloerkoeling.

 

Uponor verwarmen en koelen

Uponor producten en leidingsystemen  die de perfecte oplossing bieden voor de moderne vloerverwarming, wandverwarming en –koeling. Deze Uponor zijn toe te passen in woningen, kantoor, utiliteitsbouw en showrooms.

 

Uponor installatiesystemen

De Uponor Unipipe meerlagenleiding maakt aan het vooroordeel dat universele oplossingen om compromissen vragen voor eens en voor altijd een einde. Want juist deze Uponor leiding combineert alle voordelen van kunststof en metalen leidingen in één product. Samen met het gepatenteerde Uponor fittingconcept is het de ideale basis voor de sanitairinstallatie, de radiatoraansluiting en speciale toepassingen zoals perslucht.

 

Uponor leidingsystemen

De perfecte aansluiting op de toekomst: met de Uponor voorgeïsoleerde leidingen voor cv en waterleidingen voor woningen tot en met complexe installaties in de utiliteitsbouw. Alle aangeboden oplossingen kunt u met Uponor samenstellen tot een individueel vrij in te richten systeem, uiteraard ook mogelijk met gas keur om ook uw complete gasinstallatie te installeren, dat alle toepassingsgebieden naadloos met elkaar verbindt.

 

Uponor vloerverwarmingssystemen

Uponor vloerverwarming is geschikt voor zowel woning, bedrijfsgebouwen en utiliteitsbouw. Door de gelijkmatige afgifte van warmte ontstaat een zeer behaaglijke gevoelstemperatuur en door de lagere aanvoertemperaturen kan worden bespaart op de stookkosten. Uponor heeft alles in het assortiment voor het aanleggen van de complete vloerverwarming.