Uw winkelwagen

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

 

Elke badkamer begint met een idee. Een idee dat langzaam vorm krijgt en wordt gevuld met sfeer, stijl, kleur en uitstraling. Ook uw wensen ten aanzien van comfort en de dingen die u anders zou doen ten opzichte van uw huidige badkamer, worden aan dit idee toegevoegd. Daarna volgt de volgende stap, het door middel van een aantal badkamer ontwerpen laten visualiseren van uw ideeën om te bezien hoe deze er in werkelijkheid uit gaan zien. Ook maken dergelijke badkamer ontwerpen inzichtelijk of uw wensen uitvoerbaar zijn en daadwerkelijk passen binnen de afmetingen van uw badkamer.

 

Door het uitwerken van verschillende badkamer ontwerpen worden niet alleen de diverse mogelijkheden helder in beeld gebracht maar kunt u ook de voor- en nadelen van de verschillende badkamer ontwerpen tegen elkaar afwegen. Dit helpt u niet alleen bij het selecteren van de sfeer, beleving en uitstraling die u het meeste aanspreekt, maar ook bij het samenstellen van de voor u meest passende badkamerindeling waar u, ook gedurende een langere periode, veel plezier aan zult beleven. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Kijk dan bij onze badkamer ideeën...

 

 

 

Badkamerontwerp-1
Badkamerontwerp-2
Badkamerontwerp-3
Badkamerontwerp-4
Badkamerontwerp-5
Badkamerontwerp-6
Badkamerontwerp-7
Badkamerontwerp-8
Badkamerontwerp-9
Badkamerontwerp-10

De juiste badkamer ontwerpen zijn zodoende erg belangrijk als startpunt voor het vormgeven en inrichten van een nieuwe badkamer. Ook wordt in de ontwerpfase rekening gehouden met technische uitvoerbaarheid en het budget van de verbouwing. Want de “goedkopere” inbouwkraan kan in combinatie met het installatiewerk wel eens een stuk duurder uitvallen dan het, op het eerste gezicht duurder lijkende, opbouwtype van dezelfde serie. Daarnaast moet een badkamer niet alleen mooi zijn maar ook functioneel, ook dit onderdeel wordt al direct meegenomen tijdens het ontwerpen van een badkamer.

 

Het definitieve badkamerontwerp zal ook worden gebruikt als bouwtekening voor uw nieuwe badkamer. Hiermee is uitvoering van de werkzaamheden tot op de centimeter nauwkeurig mogelijk zodat men tijdens de verbouwing niet voor onverwachte verrassingen komt te staan zoals onderdelen die niet blijken te passen, extra werkzaamheden, of een niet synchrone betegeling.

 

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van badkamer ontwerpen, onze kennis van materialen en een passie voor het maken van mooie badkamers zijn wij als geen ander in staat om u te ondersteunen en te begeleiden bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij adviseren u graag t.a.v. de te gebruiken materialen en de eventueel aanwezige alternatieven zodat de totaalprijs van uw materialen binnen het beschikbare budget blijft.

 

Het maken van diverse badkamer ontwerpen en het aanbieden van een offerte is gratis. Wij vragen enkel om een “Like” op uw Facebook pagina of een “tweet” als u tevreden bent over de door ons gemaakte badkamer ontwerpen. 

 

Start ook uw badkamer met een vrijblijvend ontwerp

* Verplichte velden