Uw winkelwagen

Badkamermeubels

Een badkamermeubel is vaak het middelpunt van de badkamer en bepaald mede de stijl van de badkamer. Badkamermeubels zijn er vele uitvoeringen, van een “simpel” enkel badmeubel met een spiegel er boven tot badkamermeubels dubbele wastafel en natuursteen bladen. Een badkamermeubel kan voorzien zijn van een spiegel met verlichting of een spiegelkast. De onderkast van een badkamermeubel kan met lades of met deuren worden uitgevoerd. Bad & Design is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en laten produceren van maatwerk badkamermeubelen.

 

Enkel badkamermeubel

Badkamermeubels een enkele wasbak zijn verkrijgbaar vanaf een breedte van 40cm daarnaast zijn er ook badkamermeubels met een brede enkele wasbak met twee kranen vandaar dat deze eigenlijk onder de dubbele badkamermeubels vallen. Meer informatie over enkele badkamermeubels.

 

Dubbele badkamermeubels

Een badkamermeubel met twee wasbakken of een enkele brede bak met twee kranen, het voordeel is hiervan dat er twee personen tegelijker tijd gebruik van het badkamermeubel kunnen maken. Meer informatie over dubbele badkamermeubels.