Uw winkelwagen
 
  •  
    De badkamerradio van Aquasound maakt het mogelijk om ook in de badkamer te genieten van muziek. Draadloos luisteren naar de radio in de badkamer via een nauwkeurige FM-tuner of MP3 muziek via Bluetooth. Op het geheugen van 2 Gb kunnen ruim 500 liedjes worden opgeslagen. Daarnaast kan een MP3 speler eenvoudig draadloos worden gekoppeld aan de radioset.
  •  
    Tussen Parijs en de Belgische grens ligt een regio rijk aan geschiedenis, waaruit ze natuursteen halen met een prehistorische oorsprong dat de fascinatie van de evolutie weerspiegeld. Gedefinieerd door de Ouden als "kleine graniet", Rex heeft dit alles gemengd in PIETRA DEL NORD.
  •  
    Hier vindt u meer dan 1000 badkamer foto's met ideeën, bekende en minder bekende merken, maatwerk badkamermeubels en inloopdouches dit alles ter inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Alle badkamers zijn uniek en hebben een geheel eigen uitstraling. Inspiratie is vaak de basis voor een nieuwe badkamer, bekijk eens onze badkamer foto's en laat u inspireren.
 
 
 
 
Atlas Concorde Format Black

Atlas Concorde
Format Black 60x60 

Uit voorraad leverbaar

€ 47,50 p/m²

Hansgrohe Croma regendoucheset

Hansgrohe Croma
regendoucheset

Incl. thermostaatkraan en handdouche 27169000

€ 429,00

Henco

Henco 
koppelingen 

Deze maand 5% extra korting op alle messing en kunstof
Henco koppelingen bij aankoop van meer dan € 250,00
Badkamerontwerp

Badkamerontwerp

Een ontwerp is de basis voor elke badkamer, Bad & Design
helpt u graag met een badkamer ontwerp op maat.
Vraag hier een GRATIS ontwerp voor uw nieuwe badkamer aan.
Wisa XS inbouwreservoir

Wisa XS inbouwreservoir

Inclusief Argos DF
bedieningspaneel

€ 159,00

witte wandtegels

Witte wandtegels

In verschillende maten zowel
mat als hooglans vanaf

€ 11,00 p/m²


De Badkamer

Een badkamer is al lang niet meer een ruimte waar alleen maar even snel gedoucht wordt. Badkamers zijn een integraal deel van het wonen geworden waar je even helemaal tot rust komt. Badendesign.nl speelt hier op in en levert een complete wellness beleving op maat. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van badkamers en tegels kijk dan ook regelmatig op badkamer nieuws, hier vindt u de laatste trends. Elke badkamer is uniek en voor ons een uitdaging.

Badkamer ideeën

In onze rubriek badkamer ideeën ziet u meer dan 1000 foto's van badkamers met daarin bekende en minder bekende merken, maatwerk badkamermeubels en inloopdouches dit alles ter inspiratie en als basis voor een persoonlijk op maat gemaakt ontwerp voor uw badkamer. Of het nu gaat om klassieke badkamers, design badkamers of tijdloze badkamers, badkamers in alle maten en vormen en uiteraard ook toiletten. Ook kunt u hier ideeën opdoen op het gebied van tegels en tegelcombinatie's. Bekijk onze badkamer foto's en laat u inspireren.

Badkamer ontwerp

Het ontwerp van de badkamer is de basis als u een nieuwe badkamer gaan maken. Met het ontwerpen op schaal zult u direct kunnen zien of de indeling die u voor ogen staat wel uitvoerbaar is. Een nieuwe badkamer begint altijd met het maken van een plattegrond. In badkamerideeën ziet u vele van onze badkamer ontwerpen terug komen. kijk hier voor een gratis badkamer ontwerp.