Uw winkelwagen

Accessoires

Accessoires als toegevoegde waarde

Badkamer accessoires zijn de finishing touch voor elke badkamer en toilet. Badkamer accessoires zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende afwerkingen in chroom, goud, mat wit, mat zwart maar ook in bijvoorbeeld platina of RVS. Er is altijd wel een kleur badkamer accessoires die past bij uw smaak en past in binnen uw budget.

 

Toilet accessoires

Voor het toilet is het meest voorkomende accessoires de toiletrolhouder verkrijgbaar in klassiek, strak of moderne uitvoering, met klep of zonder klep. Ook het toiletborstel garnituur is een vast onderdeel in het toilet hierbij heeft u de keuze uit een staande of wandhangende versie. Een haakje bij het fontein voor een handdoekje complementeert een basis set toilet accessoires. Maar denk ook eens aan een inbouw toiletrolhouder voor de reserve rollen of een fonteintje gecombineerd met een onderkast waar u spullen in kunt opbergen.

 

Badkamer accessoires

Bij accessoires voor de badkamer denk je al snel aan handdoekrekjes, glashouders, zeepschaal, en planchets. Maar denk ook eens aan zeepdispensers, cosmetica spiegels en badgrepen. Accessoires in de badkamer hebben uiteraard een functionele eigenschap maar tevens dienen de accessoires als aankleding van de badkamer.