Uw winkelwagen

Douchecabines en inloopdouches

Douchecabines, douchebakken en inloopdouches.

De douche in de badkamer

Bijna altijd is een douche de eerste vereiste in de badkamer bij ruime badkamer kan de douche worden aangevuld met een ligbad. Douches zijn er in verschillende uitvoeringen van een grote inloopdouche, een douchebak met daarop een douchecabine maar ook is het mogelijk om de cabine direct op de betegelde vloer te plaatsen.

 

Douchecabine

De douche met een douchecabine zijn er in vierkant-rechthoekig, kwart rond en vijfhoekige vorm. Een vijfhoekige of kwartronde douche heeft vaak het voordeel dat er meer loopruimte overblijft in de badkamer terwijl de ruimte in de douche toch ruim blijft. Een douche van helder glas geeft ruimte en transparantie terwijl een douche van gesatineerd glas meer privacy bied wanneer meerdere mensen gelijk gebruik van de badkamer maken.

 

Inloopdouche

Een douche uitvoeren als inloopdouche kan door middel van een glazen wand of een betegelde afscheidingswand deze wand kan tevens worden benut om de douchemengkraan en de glijstang te monteren. In onze badkamer ideeën kunt u vele voorbeelden van dit soort douches vinden.