Uw winkelwagen

ALAPE METAPHOR STRAKKE WASTAFEL VOOR IEDERE BADKAMER

Alape Metaphor

alape_metaphor_wastafel

De nieuwe wastafelmeubelen van de serie Metaphor van Alape behoren tot de architectonische traditie van ritueel baden, waarbij het bad als bron van reinheid en wellness wordt beschouwd. Met hun minimalistische en strakke vormgeving maken ze een archaïsche en heldere indruk. Alape Metaphor onderscheidt zich niet alleen door de zuivere geometrische vormen, maar ook door de doordachte functionaliteit van de kom en het meubel. De productreeks bevat staande wastafelmeubelen voor de badkamer en hangende modellen voor de wc.

Metaphor opent nieuwe architectonische mogelijkheden. Als sculpturaal referentiepunt kan de staande wastafel zowel vrij in de ruimte als tegen de muur worden geplaatst. De puristische vormtaal van de Alape Metaphor-waskom is gebaseerd op geglazuurd staal en demonstreert op indrukwekkende wijze de voordelen van dit unieke materiaal: precisie, gladheid en stevigheid.

Functionele kwaliteit tot in het kleinste detail
De royale opzetkom rust op een onderbouwmeubel met dezelfde breedte en diepte. Daarbij werd bijzondere aandacht besteed aan de inrichting en details van het meubel, om de premiumkwaliteit van Alape Metaphor te benadrukken. In de twee boven elkaar geplaatste laden zijn opbergvakken met verschillende grootte ondergebracht. In het bovenste vak biedt een inwendig liggende lade extra opbergruimte. Als kleur en patroon voor de wastafel van 1.000 x 900 x 375 mm (b x h x d) werd gekozen voor Amerikaanse eik.

Metaphor zorgt ook voor een nieuwe ervaring in de badkamer. Een optioneel blad kan verschuifbaar op de rand van de waskom worden aangebracht en wordt zo een flexibel schap. Naar keuze aan de rechter- of linkerkant van de wastafel bevindt zich een handdoekhouder, die de functionele vormgeving van Metaphor extra onderstreept.

Een compact meubel voor de wc
Voor de wc biedt Metaphor een speciale variant. In een compact hangmeubel met oppervlakken van Amerikaanse eik is de waskom van geglazuurd staal zo goed als naadloos verzonken. Dankzij de hoogte van 400 mm blijven de technische inrichtingen volledig achter het meubel verborgen. De waskom kan rechts of links in de wastafel worden geplaatst. Aan de tegenoverliggende kant is een handdoekhouder voor gastendoekjes geïntegreerd. De Alape Metaphor-wastafel voor de wc is naar keuze verkrijgbaar met of zonder kraangat (voor een wastafelkraan of een wandkraan) en meet 775 x 400 x 269 mm (b x h x d).

Varianten voor het componentensysteem
Volledig volgens de productfilosofie van Alape omvat Metaphor naast complete wastafeloplossingen ook afzonderlijke opzetkommen in drie maten. Samen met het componentensysteem van wastafelbladen, laden en spiegels kunnen unieke ontwerpen worden gecreëerd. De opzetkommen zijn verkrijgbaar met een breedte van 1.000, 750 en 500 mm en een diepte van 375 mm.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Alape, Sanitair, wastafel