Uw winkelwagen

ALAPE WASTAFEL XPLORE.S EN FUSION.S DESIGN IN DE RUIMTE.

alape_fusion_sAlape wastafel Xplore.S en Fusion.S

Alape breidt zijn assortiment van compacte, mini wastafels uit door de toevoeging van twee nieuwe modellen met verbazingwekkende metingen. Alape's nieuwe 'Xplore.S' wastafels met een rechthoekig kom, terwijl de 'Fusion.S een ovaalvormige kom hebben. Met een opslag ruimte ingesloten in de eenheid aan de zijkant en een handdoekrek, voldoet dit ontwerp aan alle functionele eisen voor de gastentoilet of zeer kleine badkamer.

 

alape_xplore_s

 

 

 

 

 

Deze nieuwe Alape wastafels zijn bij uitstek geschikt voor ruimten waar ruimte is schaars en toch een esthetisch oplossing gewenst is. De nieuwe modellen behouden dat typisch Alape karakter met hun puristische design. Ondanks hun bescheiden afmetingen, ze hebben een relatief grote en diepe bekken, aldus volop ruimte voor het stroomgebied voor het wassen van de handen. Met de kom geplaatst naar rechts of links, alle wastafels zijn ontworpen als ruimtebesparende oplossing. Er is ook een versie welke geschikt is voor een combinatie met een kraan uit de muur.

De afmetingen van de Fusion.S zijn 580 x 234mm, met een ovale kom is zelfs kleiner dan de 'Xplore.S', met een rechthoekig kom en afmetingen van 600 x 268mm. Beide producten hebben een extra, verborgen functie: optioneel gelegen op de linker-of rechterkant is een verrassing dat de opening biedt ideale opbergruimte voor de gasten handdoeken. Een handige handdoekbeugel is ook geïntegreerd in de wastafel. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar als wastafels zonder opbergruimte of handdoekbeugel, waardoor de breedte respectievelijk 450 en 500mm is en de hoogte 100mm.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Alape, opzetwastafels, Sanitair, wastafels