Uw winkelwagen

ANTONIOLUPI CERSAIE TRENDS 2015

Antoniolupi Suite vrijstaand bad

AntonioLupi Suite vrijstaand badILBAGNO is een collectie die verrijkt is met nieuwe elementen, uitvoeringen, maten, materialen en kleuren. Een project gewijd aan een romantische smaak dat gekenmerkt wordt door een elegante herinterpretatie van klassieke vormen en design met zachte lijnen. Suite is een badkuip met zachte, golvende lijnen die ontworpen is door Roberto Lazzeroni. Het is een vrijstaand bad met een mooie, vloeiende lijn geïnspireerd door de gemakkelijk herkenbare, populaire retro stijlen. Een project dat zich toelegt op een niveau van stijl en zich richt op een herinterpretatie van klassieke vormen en design. Het bad Suite zal op de Cersaie in nieuwe kleuren worden voorgesteld, het bad is gemaakt van Cristalplant.

 

Antonilupi ARMONIA wastafelconsole

Antoniolupi Armonia wastafel

ARMONIA wastafelconsole is eveneens een ontwerp van Roberto Lazzeroni voor Antoniolupi. Vormen en stijlen veranderen, maar het elegante thema van de jaren 50 dat een aantal antoniolupi collecties voeren, niet. Armonia is een wastafelconsole gemaakt van massief Amerikaans notenhout. Het is een emotionele lijn die met de houtstructuur en het slimme gebruik van lakkleuren een intieme sfeer creëren. De Accordo wastafel is bijpassend bij het wastafelconsole en is beschikbaar in mat of glanzend Ceramilux en in glas. antoniolupi - METEO_RA ontwerp door Nevio Tellatin

 

Antoniolupi Meteo hoofddouche

Antonilupi ARMONIA wastafelconsoleMETEO is een bestaande collectie van hoofddouches die nu door Antoniolupi wordt doorontwikkeld met een nieuw model dat opnieuw de grenzen verlegd. Het ontwerp van de ronde douchekop Meteo_Ra is van Nevio Tellatin die met in een bijzonder in het oog springend ontwerp het douche element perfect in het plafond integreert. De vloeibaarheid van het naar beneden vallende water laat het op een natuurlijke verschijning lijken waarbij de regen rechtstreeks uit de hemel lijkt te komen. Doordat de douchekop nu bijna onzichtbaar is worden water en licht getransformeerd tot architectonische elementen in plaats van eenvoudige functionerende douche benodigdheden.

 


Gepubliceerd in: Baden