Uw winkelwagen

AQUASOUND N-JOY MUSIC CENTER VOOR BAD EN KEUKEN

N-joy Music Center is een droom die uitkomt

N-joy Aquasound keukenDroomde jij ook altijd al van een beetje meer wellness gevoel in je eigen badkamer? Dan is er goed nieuws voor jou, want vanaf vandaag komt dat ultieme relaxen onder de douche of in je ligbad met Aquasound N-joy binnen jouw handbereik. Om tegemoet te komen aan deze wens die bij heel veel mensen leeft presenteert Aquasound namelijk iets compleet nieuws; het Aquasound N-joy Music Center. Je mag wel zeggen dat we het hier over een heel nieuw product hebben. Het is niet de zoveelste bluetooth speaker die je kan koppelen aan je telefoon en die het met een beetje geluk ook nog doet in je badkamer; het is een volwaardig muziek systeem.

 

Je favoriete radiozender in bad

Meezingen met je favoriete radio zender terwijl je onder de douche staat of in je bad zit; het is vanaf nu allemaal mogelijk. Het gloednieuwe Aquasound N-Joy Music Center biedt jou namelijk de mogelijkheid om zonder tussenkomst van je mobiele telefoon af te stemmen op internet radio. Hierdoor komt jouw favoriete muziek zonder storing je badkamer binnen, hoe heerlijk is dat. Het Aquasound N-Joy Music Center biedt je daarnaast de mogelijkheid om naar je eigen persoonlijke muziek te luisteren.
Aquasound n-joy-music center

 

De badkamer van de toekomst

Je hebt vast wel eens beelden gezien van ‘het huis van de toekomst’ waar je jouw apparatuur kan aansturen via een touch screen. Het Aquasound N-Joy Music Center biedt jou dit gemak; met een 5 inch scherm bedien jij je eigen muziek systeem in je badkamer of keuken. Het mooiste nieuws is nog wel dat dit beeldscherm mee kan in bad of onder de douche. Het is namelijk geheel waterproof. Je bevestigt dit Aquasound N-Joy Music Center met een magnetische wandhouder aan de muur. Dit station is bovendien de oplader van het systeem. Je zal dus nooit onder de douche met een lege accu komen te zitten.

 

Inbouw of opbouw

Dit prachtige Aquasound N-Joy muziekstation biedt jou de mogelijkheid voor inbouw of opbouw in de keuken of de badkamer. Een gat van 90 mm volstaat om de speaker in een verlaagd plafond te bouwen, maar wanneer jij die luxe niet hebt kan je ook kiezen voor een waterbestendige modern uitziende soundbar. Wellness heeft een naam; Aquasound.

Aquasound N-Joy

 


Gepubliceerd in: Accessoires, badkamer nieuws