Uw winkelwagen

ATLAS CONCORDE ARTY WANDTEGELS MET 3D DESIGN

Atlas Concorde Arty tegeldesign voor de wand

Atlas Concorde Arty wandtegelsArty een gevelbekleding van wandtegels, met een krijtachtige en natuurlijke look van gepleisterde muren, die een sterke esthetiek en de functionele voordelen van het beste keramiek van Atlas Concorde combineert. Perfect voor diverse gebruiksmogelijkheden waaronder de toepassingen als wandtegel in commerciële en residentiële omgevingen. Ideaal voor badkamers en keukens.

 

Geïnspireerd door sierpleisterwanden, reproduceert de Atlas Concorde Arty collectie van wandtegels dit inspirerende materiaal met een vleugje creativiteit, dankzij een extra mat glazuur en een verfijnde afwerking van het oppervlak dat een zachte en natuurlijke uitstraling bezit. Arty combineert het gipseffect dat zo kenmerkend is voor gepleisterde muren en de functionele voordelen van keramische tegels in termen van duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en reiniging. Arty wordt aangeboden in de maat 40x80cm en is leverbaar in 6 kleuren: Sugar, Milk, Malt, Charcoal, Curry, Tabasco.

 

Atlas Concorde Arty presenteert Wave, de dynamische afwerking in reliëf die de creatie van gebeeldhouwde muren met een moderne en elegante touch mogelijk maakt. De collectie omvat een set van tegeldecors die geïnspireerd zijn op moderne kunst en interieur designtrends die de hedendaagse ruimtes op een creatieve en originele manier weten in te vullen. Het is de perfecte oplossing voor diverse commerciële bestemmingen, zoals een spa, wellness, restaurants, hotels, showrooms en ontvangstruimtes. Voor de woonomgeving kan de collectie worden gebruikt in elke kamer van het huis maar de wandtegels zijn bijzonder geschikt voor de badkamer, het toilet en de keuken.


Gepubliceerd in: Tegels