Uw winkelwagen

BISAZZA GLASMOZAIK

Bisazza

bisazza-glasmozaikBisazza Mosaico heeft een naam hoog te houden als het gaat om innovatieve glasmozaiek produkten. Het bedrijf heeft vanaf haar oprichting in 1956 consequent een tweeledig doel nagestreeft; de herontdekking en het behoud van traditionele processen en technieken uit het 17e eeuwse Venetie worden gecombineerd met een constant streven naar technologische vernieuwing.

Dit komt tot uitdrukking in een indrukwekkend product en pallet. Naast het klassieke, industrieel geproduceerde glasmozaïek dat zich de laatste jaren mag verheugen in een groeiende populariteit, levert Bisazza een groot aantal specialiteiten. De verwerking van 24-karaats goud, hand bewerkt glasmozaïeken de toepassing van Avventurina, een synthetische steen die in de 17e eeuw in Venetië werd ontwikkeld en een schaduweffect aan het glasmozaïek geeft,bieden ruime mogelijkheden zich te onderscheiden van het standaard glasmozaïek dat tegenwoordig in de meeste bouwmarkten al te verkrijgen is.

bisazza-glasmozaik-1

Bovendien levert Bisazza met de serie Logos een collectie hoogwaardige vloertegels van glasgranulaat, die tevens leverbaar zijn in extreme maten (bijv.300x120cm). Het merk komt hier mee ruimschoots tegemoet aan de behoefte aan onderscheidende collecties, waarmee de consument zijn eigen creatie kan realiseren. De series van Bisazza, Smaltoen Gloss (beidelever baar in 20x20mm) worden dan ook zeer goed ontvangen. Maar ook de bekendere collecties zoals Vetricolor en LeGemme worden steeds vaker
toegepast in door de consument zelf samengestelde mixen, of in afwijkende formaten, zoals 10x10mm. Bisazza heeft voor haar glasmozaïek ook een collectie voeg kleuren ontwikkeld, die het mogelijk maakt om altijd de juiste voegkleur te vinden bij het glasmozaïek.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Bisazza, glasmozaiek